Murder, She Wrote

Seizoen 1
45:44

Seizoen 1, Aflevering 10 - Death casts a spell

3,0 0 x
Er is vraag naar Jessica's vaardigheden als een flamboyante hypnotiseur aan zijn einde komt op het toneel. De toeschouwers zijn journalisten die onder hypnose waren gebracht.
46:12

Seizoen 1, Aflevering 9 - Death takes a curtain call

3,0 3 x
Jessica gaat naar een speciale balletvoorstelling. Achter de schermen heeft zich een drama voltrokken: een jonge danser is vermoord door een doorgedraaide ballerina. Gelukkig is Jessica ter plaatse om haar speurneus in te zetten bij het oplossen van de zaak.
45:44

Seizoen 1, Aflevering 8 - We're off to kill the wizard

4,0 8 x
Jessica wordt gevraagd haar licht te laten schijnen over de schijnbaar onmogelijke moord op een rijke en weinig geliefde eigenaar van een pretpark.
45:45

Seizoen 1, Aflevering 7 - Hit, run and homicide

3,0 3 x
Jessica helpt een zonderlinge buurman die ervan wordt beschuldigd zijn voormalige partner te hebben vermoord met behulp van één van zijn uitvindingen.
45:45

Seizoen 1, Aflevering 6 - Lovers and other killers

4,0 5 x
Jessica is in Seattle voor een lezing aan de universiteit. Ze is ervan overtuigd dat de jonge man die ze heeft ingehuurd als haar secretaris geen moordenaar is.
45:43

Seizoen 1, Aflevering 5 - It's a dog's life

3,0 8 x
Jessica is op bezoek bij familie in het zuiden. Tijdens een vossenjacht komt één van de deelnemers om het leven en Jessica probeert er achter te komen wat er echt is gebeurd.
45:44

Seizoen 1, Aflevering 4 - Hooray for homicide

4,0 6 x
Jessica gaat naar Hollywood om te protesteren tegen de verfilming van haar boek. Ze wil voorkomen dat het een B-film wordt. Tot haar verbazing komt ze opeens bovenaan een lijst met moordverdachten te staan.
45:44

Seizoen 1, Aflevering 3 - Birds of a feather

3,0 6 x
Jessica reist af naar San Francisco om een bruiloft bij te wonen. De aanstaande bruidegom moet wel eerst even aantonen dat hij niets te maken heeft met een moord die is gepleegd.
45:43

Seizoen 1, Aflevering 2 - Deadly lady

4,0 15 x
De rijke Stephen Earl komt op verdachte wijze om het leven. Als Jessica haar speurneus in deze zaak steekt, stuit ze op een familie die de schone schijn ophoudt, maar waar achter de schermen haat en nijd heersen.
44:04

Seizoen 1, Aflevering 1 - The murder of Sherlock Holmes

3,0 12 x
Jessica Fletcher brengt haar eerste boek uit. Het komt al snel hoog op de bestsellerslijst te staan. Als Jessica naar een gekostumeerd feest gaat, wordt een gast die verkleed is als superspeurneus Sherlock Holmes vermoord.
Archief