Murder, She Wrote

Laatste aflevering
43:43
Murder, She Wrote

Jessica bezoekt ijsfabriek Frozen Stuff om een donatie van 750.000 dollar aan haar fonds te innen. Maar het geld is weg en de accountant van het bedrijf wordt dood aangetroffen. Jessica probeert de moordenaar te vinden.

Murder, She Wrote gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 12
45:19
Een extreem hoog bod op een schilderij tijdens een kunstveiling wekt argwaan bij Jessica. Zeker als blijkt dat de kunstenaar van het werk is vermoord.
45:23
Jessica werkt in Rome mee aan het filmscript van een van haar boeken. Wanneer een stuntman tijdens het filmen sterft, wordt de regisseur beschuldigd van moord.
43:58
Jessica weet uit de kerker van het Ierse kasteel te ontsnappen. Vervolgens gaat ze op jacht naar de moordenaar en de waarheid achter de spookverhalen.
45:27
Jessica gaat naar Ierland om haar vriendin Eileen op te zoeken. Er gaan geruchten over een spook in Ballynook Castle. Er gebeuren vreemde dingen en ook wordt er een moord gepleegd. Jessica belandt in de kerker van Ballynook Castle.
45:46
Jessica is in Arizona om haar vriendin Norma te helpen een mogelijke samenzwering te onderzoeken. De lokale sheriff vraagt Jessica's hulp bij het onderzoeken van een moord, die volgde na de vondst van een grote hoeveelheid contant geld.
46:15
Jessica is op bezoek bij een vriendin in Aspen. Haar man is onlangs om het leven gekomen. Omdat er een flinke levensverzekering in het spel is, huurt de verzekering een privédetective in. Jessica komt hierdoor weer in contact met Charlie Garrett.
45:58
Een vriendin van Jessica dreigt haar schoonheidssalon te verliezen als de concurrent haar meest getalenteerde kapper probeert weg te kapen. Dan wordt de rivaal dood aangetroffen. De hoofdverdachte is makkelijk gevonden.
Seizoen 11
44:41
Een jonge verpleegster wordt beschuldigd van de moord op twee patiënten. Jessica duikt in de medische wereld om de zaak te onderzoeken.
44:52
Jessica is op een onderzoekstripje naar New Orleans. Daar maakt ze kennis met de wereld van het occulte, als bij een dode zakenman een voodoopoppetje wordt aangetroffen.
44:43
Jessica houdt zich bezig met de moord op de vader van een tennistalent. De dominante vader bleek zijn dochter te pushen om prof te worden.
45:45
Jessica is op vakantie in Ierland. Ze gaat op onderzoek uit als een toerist dood wordt aangetroffen in een wensput.
46:18
De strijd tussen twee scholen loopt volledig uit de hand en wordt fataal voor een docent.
44:29
De inwoners van Cabot Cove maken zich zorgen over een groot bouwproject aan de kuststrook. Jessica raakt van beide kanten betrokken bij de zaak, omdat haar neefje werkzaam is bij de projectontwikkelaar.
43:21
Jessica is in het walhalla voor de mode: Parijs. Daar wordt ze geconfronteerd met moord, sweatshops en smokkelaars.
45:43
Jessica helpt een Russische rechercheur. Hij probeert de meesterdief van een Fabergé-ei te pakken te krijgen.
46:17
Jessica neemt met twee andere schrijvers een filmpje op. De opnames worden geteisterd door allerlei problemen, inclusief de mysterieuze dood van iemand in het publiek.
44:20
Jessica voelt zich verantwoordelijk nadat ze een koppel heeft geholpen om samen weg te lopen, en een van hen om het leven komt.
Seizoen 10
45:34
Jessica gaat naar Londen om de theaterversie van haar boek te herschrijven. Als een van de actrices wordt beschuldigd van de moord op een producent, probeert Jessica haar onschuld te bewijzen.
46:05
Een van Jessica's bestverkochte mysteries maakt haar het doelwit van een rechtszaak, aangespannen door een man die is veroordeeld voor moord.
Archief