My Kitchen Rules Nieuw-Zeeland

Laatste aflevering
My Kitchen Rules Nieuw-Zeeland

Seizoen 4, Aflevering 9

Verlopen 21 x

In de tweede halve finale koken de twee teams een driegangenmenu voor een aantal Kiwi-beroemdheden voor het goede doel. Op het spel staat een plaats in de grote finale.

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 9

Verlopen 10 x
De laatste ronde gaat van start en de drie overgebleven teams staan voor hun zwaarste uitdaging tot nu toe. Hun taak is het verzorgen van een bruiloft voor tachtig gasten met canapés, voorgerechten en hoofdgerechten. Op het spel staat een plaats in de grote finale.

Seizoen 3, Aflevering 7

Verlopen 7 x
In de eerste eliminatieproef nemen zielsverwanten Tash en Hera het op tegen de pasgehuwden Chris en Bex. Ze koken een driegangendiner voor enkele vipgasten.

Seizoen 3, Aflevering 6

Verlopen 8 x
In het laatste instant restaurant proberen Christchurch vrienden, Heather en Mitch, Teal en Sophie van de eerste plek te slaan. Zal hun polariserende menu hen naar de top brengen of zal de kookdruk hun ondergang zijn? Aan het eind van de avond wordt één team uitgeschakeld.
Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 8

Verlopen 2 x
In de eerste halve finale koken twee teams een lunch met drie gangen voor de jarige Sam Wallace. Aan tafel zitten ook de co-hosts van zijn ochtendprogramma 'Hits' Toni, Sarah en Renee.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 5

Verlopen 6 x
De pasgehuwde Chris en Bex laten hun geliefde Wanaka en al zijn producten zien. Ze hebben laten weten dat ze een enorme voedselkennis hebben en nu is het tijd om te kijken of ze net zo goed kunnen koken als praten. Of hebben ze met het ambitieuze menu te veel hooi op hun vork genomen?

Seizoen 3, Aflevering 4

Verlopen 4 x
Het jongste team, studenten uit Auckland Charlotte en Maddie, willen bewijzen dat ze alles in huis hebben om te winnen. Wat deze twee millennials aan ervaring missen, compenseren ze met enthousiasme en creativiteit.

Seizoen 3, Aflevering 3

Verlopen 12 x
Teal en Sophie zijn partners in het leven en op het werk. Ze vormen een formidabel team die de andere teams nu al als grote competitie zien. In het instant restaurant van de kappers uit Wellington representeren ze de Vietnamese achtergrond van Teal. Zal iedereen deze gedurfde Aziatische smaken lekker vinden?

Seizoen 3, Aflevering 2

Verlopen 17 x
Jaryd en Ben zijn vrienden sinds ze vijf jaar oud waren en delen een liefde voor voetbal en eten. Hun missie is om te laten zien dat kerels kunnen koken. Kunnen de jeugdvrienden de ultieme maaltijd bereiden en de top van het klassement bereiken? Of zal hun dessert hun ondergang zijn?
Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 7

Verlopen 6 x
De teams koken op barbecue's voor de zeilers en het publiek van de Volvo Ocean Race Stopover in Auckland. Ze moeten twee gerechten maken, waarvan een vis of schaaldieren moet bevatten. Aan het eind zal een team het voordeel pakken, terwijl een ander team wordt uitgeschakeld.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 1

Verlopen 3 x
'My Kitchen Rules' is terug en viert al het goede aan Nieuw-Zeeland, de mensen, de plaatsen en de producten. Pete en Manu zullen dit seizoen als jury aan tafel zitten om de gerechten te beoordelen en het begint in Rotorua met zielsverwanten Tash en Hera.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 20

Verlopen 8 x
In de finale koken de twee teams elk vijf gangen voor de juryleden en de gastjury om erachter te komen wie de Nieuw-Zeelandse titel van 'My Kitchen Rules' en honderdduizend dollar wint.

Seizoen 2, Aflevering 19

Verlopen 16 x
In de tweede halve finale koken twee teams hun beste driegangenmenu voor de juryleden en de gastjury om erachter te komen wie doorgaat naar de finale.

Seizoen 2, Aflevering 18

Verlopen 2 x
In de eerste halve finale koken twee teams hun beste driegangenmenu voor de juryleden en de gastjury om erachter te komen wie doorgaat naar de finale.
Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 6

Verlopen 17 x
In het laatste instant restaurant proberen Jess en Cindy de top van het scorebord te halen. Zal het hen lukken met hun polariserende menu? Deze twee goede vrienden zijn erg uitgesproken en niet bang om op te scheppen, maar praatjes vullen geen gaatjes. En de druk is groot, want aan het eind van de avond wordt een team uitg...
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 17

Verlopen 9 x
De vijf beste teams koken een vijfgangendiner voor studenten en gasten van het Pakuranga College in Auckland.

Seizoen 2, Aflevering 16

Verlopen 0 x
Vier teams nemen het tegen elkaar op in een dubbele eliminatie, waar ze driegangenmenu's bereiden voor de juryleden en gastjury Robert Oliver, Nadia Lim, Liz Egan en Grace Ramirez.

Seizoen 2, Aflevering 15

Verlopen 8 x
De teams strijden tegen elkaar om erachter te komen wie er veilig is en wie doorgaat naar de eliminatieproef. In de snelle cook-off krijgen de vijf teams elk verschillende stukken rund-en lamsvlees toegewezen. In de showdown moeten de teams barhapjes bereiden.

Seizoen 2, Aflevering 14

Verlopen 0 x
De zeven teams staan voor een uitdaging die net iets anders is: meer dan vijftig rugbyspelers voeden nadat ze een slopende avondtraining hebben voltooid. Kokend op barbecues moeten de teams twee verschillende gerechten bereiden: één voor de junior spelers en één voor de senioren. De spelers zullen de training in twee ploeg...
Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 5

Verlopen 7 x
Tandartsen Jacqui en Nic uit Auckland openen hun instant restaurant. Ze hebben laten zien dat ze een enorme voedselkennis hebben en nu laten ze zien of ze net zo goed kunnen koken als praten. Maar hebben ze met het ambitieuze menu te veel hooi op hun vork genomen?
Archief