My Kitchen Rules Nieuw-Zeeland

Seizoen 4

NieuwSeizoen 4, Aflevering 4

4,0 2 x
In Opotiki presenteren Pat en Willz hun lokale producten. De flamboyante foodies hebben een voorliefde voor koken en willen mensen inspireren om gezonder te leven. Aan de eettafel zijn de verwachtingen voor een uitstekende score hoog.
Seizoen 2

NieuwSeizoen 2, Aflevering 9

4,0 2 x
De zussen Kimberley en Brooke serveren een driegangenmenu met de beste lokale ingrediënten op hun rustieke boerderij in Manawatu. Maar kunnen ze indruk maken op de stadsmensen?

NieuwSeizoen 2, Aflevering 8

3,0 3 x
Marketingmanager William en advocaat Zoe hebben hun voedselkennis tot nu toe bij verschillende gelegenheden in de wedstrijd laten zien, maar kunnen ze die kennis gebruiken om een uitstekend driegangenmenu te bereiden in hun eigen instant restaurant?

NieuwSeizoen 2, Aflevering 7

3,0 2 x
Lauren en Simon, vrienden uit Manawatu, presenteren hun instant restaurant voor de juryleden en vier rivaliserende teams in een prachtig statig huis in Palmerston North. Lauren is winkelbediende en Simon monteur, maar ze delen de liefde voor eten. Lauren heeft zelfs een populaire foodblog, waardoor hun rivaliserende deelne...

NieuwSeizoen 2, Aflevering 6

3,0 2 x
Het echtpaar Jay en Sarah trappen de instant restaurant-ronde van groep twee af met een driegangendiner in Hamilton.
Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 3

Verlopen 4,0 2 x
De beurt is aan de vader en dochter Liam en Eden om hun instant restaurant te openen. Liam, opgeleid tot chef, stopte met koken omdat hij zijn passie ervoor verloor. Hij doet dit puur om zijn dochter te helpen, die een droom heeft om haar eigen Rawfood-bedrijf te starten. Maar zal Edens liefde voor veganistisch rauw voedse...
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 5

Verlopen 4,0 3 x
De schijnwerpers zijn gericht op de beste vrienden Travis en Jeremy die het laatste instant restaurant van de ronde organiseren in het kleine mijnstadje Macraes Flat, ten noorden van Dunedin.

Seizoen 2, Aflevering 4

Verlopen 3,0 4 x
In het vierde instant restaurant in Canterbury koken moeder en dochter Cheryl en Ruth een driegangenmenu voor de juryleden en vier rivaliserende teams. Cheryl en Ruth hebben gekozen voor een elegant driegangenmenu met in de pan geschroeide eend met rode biet en rucola, gekruid lamsvlees met verboden rijst, munt- en feta-yo...

Seizoen 2, Aflevering 3

Verlopen 4,0 3 x
Bij het derde instant restaurant in Hawkes Bay koken het echtpaar Monique en Henry een driegangenmenu voor de juryleden en vier rivaliserende teams.

Seizoen 2, Aflevering 2

Verlopen 4,0 5 x
In New Plymouth presenteren de sportieve vrienden Laurence en Paul het tweede instant restaurant en koken ze een driegangenmenu voor de juryleden en vier rivaliserende teams.
Archief