My Kitchen Rules Nieuw-Zeeland

My Kitchen Rules Nieuw-Zeeland gemist?

Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 9

Verlopen 3,0 13 x
In de tweede halve finale koken de twee teams een driegangenmenu voor een aantal Kiwi-beroemdheden voor het goede doel. Op het spel staat een plaats in de grote finale.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 9

Verlopen 3,0 8 x
De laatste ronde gaat van start en de drie overgebleven teams staan voor hun zwaarste uitdaging tot nu toe. Hun taak is het verzorgen van een bruiloft voor tachtig gasten met canapés, voorgerechten en hoofdgerechten. Op het spel staat een plaats in de grote finale.

Seizoen 3, Aflevering 7

Verlopen 3,0 4 x
In de eerste eliminatieproef nemen zielsverwanten Tash en Hera het op tegen de pasgehuwden Chris en Bex. Ze koken een driegangendiner voor enkele vipgasten.

Seizoen 3, Aflevering 6

Verlopen 4,0 4 x
In het laatste instant restaurant proberen Christchurch vrienden, Heather en Mitch, Teal en Sophie van de eerste plek te slaan. Zal hun polariserende menu hen naar de top brengen of zal de kookdruk hun ondergang zijn? Aan het eind van de avond wordt één team uitgeschakeld.
Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 8

Verlopen 3,0 2 x
In de eerste halve finale koken twee teams een lunch met drie gangen voor de jarige Sam Wallace. Aan tafel zitten ook de co-hosts van zijn ochtendprogramma 'Hits' Toni, Sarah en Renee.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 5

Verlopen 3,0 4 x
De pasgehuwde Chris en Bex laten hun geliefde Wanaka en al zijn producten zien. Ze hebben laten weten dat ze een enorme voedselkennis hebben en nu is het tijd om te kijken of ze net zo goed kunnen koken als praten. Of hebben ze met het ambitieuze menu te veel hooi op hun vork genomen?

Seizoen 3, Aflevering 4

Verlopen 3,0 2 x
Het jongste team, studenten uit Auckland Charlotte en Maddie, willen bewijzen dat ze alles in huis hebben om te winnen. Wat deze twee millennials aan ervaring missen, compenseren ze met enthousiasme en creativiteit.

Seizoen 3, Aflevering 3

Verlopen 3,0 8 x
Teal en Sophie zijn partners in het leven en op het werk. Ze vormen een formidabel team die de andere teams nu al als grote competitie zien. In het instant restaurant van de kappers uit Wellington representeren ze de Vietnamese achtergrond van Teal. Zal iedereen deze gedurfde Aziatische smaken lekker vinden?

Seizoen 3, Aflevering 2

Verlopen 3,0 8 x
Jaryd en Ben zijn vrienden sinds ze vijf jaar oud waren en delen een liefde voor voetbal en eten. Hun missie is om te laten zien dat kerels kunnen koken. Kunnen de jeugdvrienden de ultieme maaltijd bereiden en de top van het klassement bereiken? Of zal hun dessert hun ondergang zijn?
Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 7

Verlopen 3,0 6 x
De teams koken op barbecue's voor de zeilers en het publiek van de Volvo Ocean Race Stopover in Auckland. Ze moeten twee gerechten maken, waarvan een vis of schaaldieren moet bevatten. Aan het eind zal een team het voordeel pakken, terwijl een ander team wordt uitgeschakeld.
Archief