Naches

Naches gemist?

Seizoen 2019

Seizoen 2019, Aflevering 21 - Luuc Smit

4,0 11 x
Luuc Smit is deskundig op het gebied van rouw en verliesverwerking. Hij is voorzanger in de synagoge van Middelburg en zingt het hoogste lied tijdens de herdenking in de St. Jacobskerk van de bevrijding van Walcheren.

Seizoen 2019, Aflevering 19 - Lucette van den Berg

3,0 10 x
Lucette van den Berg is een klassiek geschoolde zangeres, die heeft gekozen voor de warmte van het Jiddische lied. We horen nostalgische klanken uit Heerenveen en zien haar thuis met zoon Lucas van een heel andere kant.

Seizoen 2019, Aflevering 15 - Brenda van Coevorden

4,0 42 x
Brenda van Coevorden heeft haar geliefde Bob verloren aan kanker. We zien zijn joodse begrafenis. Brenda blijft alleen achter, maar heeft altijd genoeg ruimte voor een glimlach op haar gezicht.

Seizoen 2019, Aflevering 4 - George en Baruch Hummen

4,0 12 x
George en Baruch Hummen hebben een familiebedrijf. Voor George is het maken van pizza's een kunst. Uit hygiënisch oogpunt gooit hij niet met zijn deeg om de gasten te vermaken, maar als chef-kok heeft hij wel een reputatie hoog te houden. Zoon Baruch brengt de bestellingen rond en bewaakt op de achtergrond La Famiglia.

Seizoen 2019, Aflevering 3 - Jan Erik Grunveld

4,0 34 x
Jan Erik Grunveld is lid van de joodse gemeenschap in Utrecht. Hij geeft rondleidingen in de synagoge en organiseert concerten en andere culturele activiteiten. In Nijmegen heeft hij tijdens een bezoek aan een kandidaat die is voorgedragen voor de Nobelprijs voor de Vrede gehoorbescherming nodig: C'est le ton qui fait la m...
05:01

Seizoen 2019, Aflevering 2 - Flip de Liema

3,0 14 x
Flip de Liema is theatermaker. Hij heeft een aantal voorstellingen gemaakt met Nesjomme. De voormalige schoolmeester is soms wel iets te serieus, maar gelukkig heeft hij twee prachtige zangeressen aan zijn zijde, die hem uitdagen en bij de les houden.
07:49

Seizoen 2019, Aflevering 1 - Benjamin Herman

3,0 6 x
Benjamin Herman, van de New Cool Collective, laat zien en horen hoe vrijheid proeft. Hij is niet zomaar de best geklede muzikant van Nederland geworden. Vrijheid is voor hem vooral een kwestie van heel hard werken, waardoor er ruimte ontstaat voor Naches en een maatpak.

Seizoen 2019 Aflevering 21 - Luuc Smit

3,0 8 x
Luuc Smit is deskundig op het gebied van rouw en verliesverwerking. Hij is voorzanger in de synagoge van Middelburg en zingt het hoogste lied tijdens de herdenking van de bevrijding van Walcheren in de St. Jacobskerk.

Lucette van den Berg

3,0 7 x
Lucette van den Berg is een klassiek geschoolde zangeres, die heeft gekozen voor de warmte van het Jiddische lied.

Brenda van Coevorden

4,0 18 x
Brenda van Coevorden heeft haar geliefde Bob verloren aan kanker. We zien zijn joodse begrafenis. Brenda blijft alleen achter, maar heeft altijd genoeg ruimte voor een glimlach op haar gezicht.
Archief