NCIS: Sydney

Laatste aflevering
42:04
NCIS: Sydney
6 x

NieuwSeizoen 1, Aflevering 6 - Extraction

Evie komt in een geheime undercoveroperatie terecht, na de verdachte dood van een oude collega van de narcoticabrigade. DeShawn moet kiezen tussen zijn loyaliteit aan zijn vriend en zijn loyaliteit aan zijn team.

Seizoen 1
43:10

Seizoen 1, Aflevering 5 - Doggieccino Day Afternoon

3 x
Het team haast zich om een van hun teamleden te redden, wanneer Doc Roy en zijn hond betrokken raken bij een gijzeling in het plaatselijke hondencafé.
43:39

Seizoen 1, Aflevering 4 - Ghosted

3 x
Het lichaam van een Amerikaanse onderofficier wordt gevonden in de historische wijk The Rocks in Sydney. Een tientallen jaren oude Navy Cross-medaille bevat de sleutel voor het oplossen van de moord, waardoor het team op een wereldwijde zoektocht gaat om de moordenaar te vangen.
42:16

Seizoen 1, Aflevering 3 - Brothers in Arms

7 x
Wanneer een haai een arm uitspuugt met duikuitrusting van de Amerikaanse marine, stelt het onderzoek van het team, de loyaliteit van een groep voormalige marineduikers op de proef.
43:06

Seizoen 1, Aflevering 2 - Snakes in the Grass

Verlopen 10 x
Het team onderzoekt de dood van een functionaris voor gegevensbescherming van de marine die in een waterpoel is gevonden met een slangenbeet van de giftigste slang ter wereld. De slang, een taipan, komt normaal gesproken niet voor in het gebied waar de functionaris werd aangetroffen.
42:54

Seizoen 1, Aflevering 1 - Gone Fission

Verlopen 15 x
Een gezamenlijke inspanning van de Amerikaanse NCIS-agenten en de Australische federale politie (AFP) onderzoekt de dood van een Amerikaanse zeeman op een kernonderzeeër tijdens een AUKUS-ceremonie in de haven van Sydney.
Binnenkort terug te kijken
42:39

Seizoen 1, Aflevering 7 - Bunker Down

Verwacht op
Een onderzoeker van de Amerikaanse marine wordt dood aangetroffen bij een blitse technologielancering in een geheime ondergrondse bunker. Een deel van het team gaat op onderzoek uit, maar komt in de bunker vast te zitten met een beperkte hoeveelheid zuurstof.
Archief