NCIS: Sydney

Laatste aflevering
42:40
NCIS: Sydney
Verlopen

Wanneer JD's zoon Jack wordt ontvoerd, haalt het team alles uit de kast om de ontvoerders op te sporen en Jack te redden.

NCIS: Sydney gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
42:39
Verlopen
Een onderzoeker van de Amerikaanse marine wordt dood aangetroffen bij een blitse technologielancering in een geheime ondergrondse bunker. Een deel van het team gaat op onderzoek uit, maar komt in de bunker vast te zitten met een beperkte hoeveelheid zuurstof.
42:04
Verlopen
Evie komt in een geheime undercoveroperatie terecht, na de verdachte dood van een oude collega van de narcoticabrigade. DeShawn moet kiezen tussen zijn loyaliteit aan zijn vriend en zijn loyaliteit aan zijn team.
43:10
Verlopen
Het team haast zich om een van hun teamleden te redden, wanneer Doc Roy en zijn hond betrokken raken bij een gijzeling in het plaatselijke hondencafé.
43:39
Verlopen
Het lichaam van een Amerikaanse onderofficier wordt gevonden in de historische wijk The Rocks in Sydney. Een tientallen jaren oude Navy Cross-medaille bevat de sleutel voor het oplossen van de moord, waardoor het team op een wereldwijde zoektocht gaat om de moordenaar te vangen.
42:16
Verlopen
Wanneer een haai een arm uitspuugt met duikuitrusting van de Amerikaanse marine, stelt het onderzoek van het team, de loyaliteit van een groep voormalige marineduikers op de proef.
43:06
Verlopen
Het team onderzoekt de dood van een functionaris voor gegevensbescherming van de marine die in een waterpoel is gevonden met een slangenbeet van de giftigste slang ter wereld. De slang, een taipan, komt normaal gesproken niet voor in het gebied waar de functionaris werd aangetroffen.
42:54
Verlopen
Een gezamenlijke inspanning van de Amerikaanse NCIS-agenten en de Australische federale politie (AFP) onderzoekt de dood van een Amerikaanse zeeman op een kernonderzeeër tijdens een AUKUS-ceremonie in de haven van Sydney.
Archief