Neighbours

Laatste aflevering
21:10
Neighbours

Leo probeert erachter te komen waarom Krista het uitmaakte. Sadie bevindt zich op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Wendy roept de hulp van Andrew in voor een intiem kunstproject. En Remi en Cara willen dat JJ zijn brief aan Felix wegdoet.

Neighbours gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
22:02
Krista betrapt Chelsea en Jeffrey samen. Haz ziet de gevolgen onder ogen. En Terese wordt nog steeds geplaagd door verontrustende dromen over Paul.
22:39
Haz wordt geconfronteerd met de afkeuring van zijn vrienden. Susan denkt na over Terese' baanaanbod. En een hardnekkig gerucht achtervolgt Karl tijdens de lancering van Eirini Rising.
22:07
Mackenzie eist dat Haz schoon schip maakt. Remi, Cara en JJ zoeken naar Dex. En Terese doet Susan een verleidelijk aanbod.
20:41
Karl organiseert een fietstocht met de buurt, maar ontdekt dat zijn reclamebord vernield is. Dex is ten einde raad als Cara aandringt op een kampeertripje met het gezin. En Aaron en Krista bevinden zich op glad ijs.
22:55
Terese heeft een verontrustende droom die haar aan het denken zet over Paul. Krista en Aaron vinden elkaar in hun verdriet. En Mackenzie komt dichter bij de waarheid tijdens een ontmoeting met Wade.
22:23
Terwijl zijn deadline nadert, spoort Haz iemand uit zijn verleden op. Nicolette nodigt Sadie en Byron uit voor de lunch. En Karls fietsregime begint vragen op te roepen, terwijl Erinsborough met een nieuwe misdaadgolf te maken krijgt.
23:08
JJ raakt gefrustreerd door het gebrek aan contact met Felix. Karls vrienden proberen hem op te vrolijken wanneer ze beseffen dat hij Susan mist. En Mackenzie onderzoekt Haz' hackverleden.
22:56
Cara en Remi proberen JJ terug te krijgen naar Erinsborough High. Terese kan nog steeds niet in de buurt van Melanie zijn, terwijl Melanie het probeert goed te maken. En Krista begint weer drugs te gebruiken wanneer ze herinnerd wordt aan het verlies van haar baby en het haar allemaal te veel wordt.
22:01
Chelsea verlaat het penthouse. Karl heeft zijn fotoshoot en bevindt zich in een lastig parket. En Krista gaat weer aan het werk, vastbesloten om antwoorden te krijgen over het IT-rapport.
22:51
Mackenzie's principes brengen haar in een moeilijke situatie. Paul denkt na over zijn leefsituatie. Krista's volharding wordt op de proef gesteld als ze oog in oog komt te staan met een oude vriend.
22:42
Mackenzie's argwaan jegens Haz neemt toe. De buren komen samen voor een emotioneel afscheid, terwijl Chelsea wanhopig haar eigen rol in de tragedie probeert te verdoezelen.
23:44
Andrew probeert het goed te maken met Byron en Sadie. Haz wordt zwaar onder de loep genomen nadat hij heeft geprobeerd Holly's geld terug te geven. En de poging van Karl en Melanie om gezonder te leven heeft onverwachte gevolgen.
22:10
JJ komt tot een ontdekking. Terese schakelt Karl in om te helpen met een publiciteitscampagne voor Eirini Rising. En de nervositeit van Haz wekt argwaan.
22:46
Felix en JJ worden onderworpen aan een vragenvuur na het ongeluk van Andrew. Krista maakt plannen voor de herdenking van haar dochter. En de terugkeer van Terese leidt Pauls aandacht steeds meer af van Chelsea.
22:29
Felix en JJ maken plannen voor de overval. Melanie denkt dat Karl van haar af wil en Chelsea blijft het onderzoek van Paul belemmeren.
21:06
Jane is zich niet bewust dat een video van haar de ronde doet. JJ ontdekt dat Felix met Slade werkt. En de tussenkomst van Andrew zorgt ervoor dat Byron zijn relatie met Sadie op een nieuwe manier bekijkt.
21:01
Aaron is in de war door het telefoontje van David. Andrew en Wendy hebben moeite met de nieuwe relatie van Sadie. En Felix krijgt een tegenslag.
22:03
Leo toomt zich in tegenover Paul na zijn steun aan Krista. Aaron krijgt een angstaanjagend telefoontje. En Melanie probeert Karl aan te spreken op zijn afstandelijkheid naar haar toe.
23:00
Verlopen
Melanie maakt zich zorgen over de terugkeer van Karl. Krista wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht, nadat Paul haar in de sauna heeft gevonden. En Haz reageert slecht op Mackenzie die beveiligingscamera's probeert te installeren.
Archief