Neighbours

Laatste aflevering
23:07
Neighbours
2 x

NieuwSeizoen 1, Aflevering 39

Na nieuwe onthullingen, stelt Toadie zijn standpunt bij ten aanzien van Nell en Melanie. Reece wordt eindelijk herenigd met Krista en Paul moet Chloe vragen om op Lassiters te passen.

Seizoen 1
23:08

NieuwSeizoen 1, Aflevering 38

2 x
Reece en Byron roepen hulp in bij het zoeken naar Eden. Nell hoort dat Toadie en Terese haar verbieden om Mel te zien, in Toadies poging om het gezin bij elkaar te houden. David wordt onder druk gezet om in Erinsborough te blijven.
22:53

NieuwSeizoen 1, Aflevering 37

3 x
De bewoners van Erinsborough moeten wennen aan de nieuwe realiteit. Holly heeft slecht nieuws voor Reece, terwijl Toadie en Terese zich zorgen maken over wat de onthullingen betekenen voor hun familie. David wil nog steeds niks met Paul te maken hebben.
22:24

NieuwSeizoen 1, Aflevering 36

2 x
Het verleden haalt de toekomst in als spanningen en geheimen hun hoogtepunt bereiken. Melanie vertelt over haar laatste ontmoeting met Krista. Paul slaagt er niet in de waarheid verborgen te houden en veel mensen worden door de politie ondervraagd.
21:29

NieuwSeizoen 1, Aflevering 35

4 x
Terwijl het web van geheimen zich blijft ontrafelen, komen er verrassende nieuwe spelers bij. Melanie legt uit wat er gebeurde toen Krista terugkeerde, waardoor Holly zich beseft dat dit verband hield met de manier waarop zij en Eden uit elkaar gingen. David, Aaron en Nicolette keren terug naar Erinsborough. David verspilt...
21:27

Seizoen 1, Aflevering 34

2 x
Ook Holly legt haar acties tijdens de bruiloft uit en hoe ze Krista ontmoette. Melanie neemt contact op met de andere spelers in het hele gebeuren, terwijl Byron en Reece nog steeds verder gaan met hun eigen zoektocht.
22:24

Seizoen 1, Aflevering 33

3 x
Melanie begint de gebeurtenissen uit te leggen die plaatsvonden rond de bruiloft van haar en Toadie, inclusief het lot van de overleden bewoners en haar connectie met Krista. Byron en Reece doen een ontdekking.
23:05

Seizoen 1, Aflevering 32

5 x
Reece gaat verder met haar zoektocht en volgt samen met Byron Krista's stappen. Toadie raakt in paniek wanneer Nell vermist wordt. Andrew blijft met vragen zitten na het lezen van Philippa's dagboek.
22:45

Seizoen 1, Aflevering 31

6 x
Paul is ervan overtuigd dat hij Reece' geheim heeft ontdekt, terwijl Reece en Byron dichter bij de waarheid komen. Nell krijgt informatie over Melanies verblijfplaats en maakt een gevaarlijke keuze. Andrew probeert zijn huwelijk weer op de rit te krijgen na een schokkende onthulling.
23:10

Seizoen 1, Aflevering 30

4 x
De twee families maken zich zorgen om JJ, terwijl ze de DNA-resultaten verwerken. Pauls obsessie met Reece en wanhoop naar antwoorden bereikt een nieuw dieptepunt. Holly probeert Haz aan de haak te slaan.
23:09

Seizoen 1, Aflevering 29

5 x
Reece twijfelt aan alles, maar besluit toch tegen Tess in te gaan. De familie Varga-Murphy en Rodwell staan op een breekpunt wanneer ze vol zenuwen de resultaten van het DNA-onderzoek afwachten.
21:20

Seizoen 1, Aflevering 28

3 x
De druk op Reece neemt toe wanneer mensen vragen beginnen te stellen. Zeker als Terese een bezoek brengt en Paul zijn kans ziet om het vuurtje op te stoken. Nell ontmoet Sharon in het geheim.
22:08

Seizoen 1, Aflevering 27

3 x
Reece krijgt een veelbelovende, nieuwe aanwijzing. Sadie maakt zich zorgen, als ze ziet dat Holly de aandacht van Haz probeert te trekken. Nell pikt een gesprek op tussen Jane en Sharon Davies, daarbij hoort ze iets dat alleen maar tot problemen kan leiden.
23:05

Seizoen 1, Aflevering 26

6 x
JJ gooit een knuppel in het hoenderhok, met grote gevolgen voor de families Varga-Murphy en Rodwell. Haz en Billie krijgen ruzie, net op het moment dat Holly interesse in hem toont.
21:55

Seizoen 1, Aflevering 25

3 x
Wendy doet een bekentenis, nadat de levens van Remi en de rest van de familie Varga-Murphy worden bedreigd door miltvuur. Ook de veiligheid van Haz en Holly staat op het spel, wanneer ze oog in oog staan met Holly's gewelddadige ex.
Binnenkort terug te kijken
23:09

Seizoen 1, Aflevering 44

Verwacht op
Terwijl David en de anderen verwoed naar Krista zoeken, krijgt hij een intrigerende baan aangeboden. Wendy en Nicolette maken definitieve plannen voor hun protest. Mackenzie en Byron vragen Haz om Holly aan te spreken en Susan moet een kant kiezen.
22:57

Seizoen 1, Aflevering 43

Verwacht op
Byron schakelt hulp in om een gevoelige kwestie aan te pakken. Dex en JJ werken samen om de romantiek tussen hun moeders nieuw leven in te blazen. Haz heeft moeite met het stellen van grenzen en Mackenzie met Holly's aanwezigheid in huis.
22:59

Seizoen 1, Aflevering 42

Verwacht op
David en Aron hebben een meningsverschil over terugverhuizen naar Erinsborough. Terwijl Paul en Melanie de juridische gevolgen onder ogen zien, keert Remi terug naar Ramsey Street. Cara gaat aan de slag met interieurinrichting.
23:04

Seizoen 1, Aflevering 41

Verwacht op
Byron kampt met een verlies. Nell stelt de vriendelijkheid van Toadie op de proef. Melanie en Krista proberen hun leven weer op de rails te krijgen. Nicolette roept de hulp in van Wendy om Erinsborough High te redden en Paul blijft vijanden maken.
23:09

Seizoen 1, Aflevering 40

Verwacht op
Na nieuws van het thuisfront, wijzigt Reece haar plannen en maakt een moeilijke beslissing. Mackenzie heeft moeite met de relatie tussen Holly en Haz, maar is bereid een offer te brengen voor haar vrienden. David bevindt zich tussen twee vuren, terwijl Cara JJ's vragen over zijn afkomst probeert te beantwoorden.
Archief