New Generation

2020
27:00

Ebba Åsman x Ilja Reijngoud

4,0 4 x
De Zweedse Ebba Åsman maakt per toeval kennis met de trombone. Voor haar eindexamen in Stockholm krijgt ze een gastles van Ilja Reijngoud. Ze is nu student aan Codarts Rotterdam en krijg les van Ilja.
31:00

Tijn Wybenga & Martin Fondse

3,0 6 x
Tijn krijgt tijdens zijn piano-opleiding een polsblessure en stort zich op arrangeren en dirigeren. Hij heeft zich in razend tempo ontwikkeld tot een van Nederlands grootste talenten op dat vlak.
25:00

Reinier Baas & Jesse van Ruller

3,0 2 x
Als tiener hoorde Reinier gitarist Jesse van Ruller voor het eerst spelen. Gitaarspelen werd toen zijn focus en nu is hij een van de meest originele muzikanten van de nieuwe generatie.
25:00

Sun Mi Hong & Benjamin Herman

4,0 7 x
De Koreaanse Sun Mi Hong wist een ding zeker: ze moest en zou drumster worden. Op het Conservatorium van Amsterdam werd haar talent herkend door Benjamin Herman.
Afleveringen 2019
26:00

Lilian Vieira en Anna Serierse & Nina Rompa

3,0 9 x
Zangeres Lilian Vieira kijkt er met weemoed op terug: de lessen Braziliaanse zang op het Conservatorium met Anna Serierse en Nina Rompa. Hun gedrevenheid, talent en betrokkenheid vulden haar hart.
Afleveringen 2018
26:00

Jasper Blom en Ian Cleaver

3,0 4 x
Na maar een paar lessen besloot saxofonist Jasper Blom dat hij niet alleen les wilde geven aan Ian Cleaver. maar ook met hem in een band wilde.
26:00

Joost Patocka en Tim Hennekes

4,0 4 x
Tim Hennekes leerde van Joost Patocka alles om de beste jazzdrummer te worden. Nu geeft Joost het stokje over aan Tim.
31:00

Oene van Geel en Morris Kliphuis

4,0 5 x
Het verschil in generatie doet er totaal niet toe voor violist Oene van Geel. Morris Kliphuis is met zijn hoorn een muzikale zielsverwant voor hem.
Archief