Next Level Chef

Laatste aflevering
41:31
Next Level Chef

In de tweede helft van de finale moeten de overgebleven drie chef-koks in slechts negentig minuten op elk niveau van de keuken een gerecht creëren. Het is aan de koks om te bepalen hoeveel tijd ze gebruiken op het onderste en middelste niveau, wat zal bepalen hoeveel tijd ze heb...

Next Level Chef gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
42:32
In het eerste deel van de finale moet elke chef-kok twee verschillende dozen kiezen, die elk een Amerikaanse staat en diens lokale ingrediënten vertegenwoordigen. Vervolgens bedenken ze een gerecht dat beide naadloos combineert tot een onvergetelijk en inventief fusiongerecht.
42:32
In de uitdaging worden de chef-koks gevraagd een oude klassieker opnieuw uit te vinden: surf and turf, oftewel vlees en zeevruchten. De deelnemers worden beoordeeld op hun interpretatie van een land- en zeedier dat een nieuwe draai geeft aan de bekende favoriet.
42:37
De chef-koks worden geconfronteerd met de zwaarste uitdaging tot nu toe: het bakken van een dessert op hoog niveau.
42:47
De koks moeten hun gerecht naar een hoger niveau tillen door hun voorgerecht te frituren. Het is een methode die voor velen een uitdaging blijkt te zijn. Fastfood is uitgesloten en een van de chefs komt in een neerwaartse spiraal terecht.
42:40
Naarmate de concurrentie kleiner wordt en de uitdagingen groter, moeten de koks hun beste beentje voorzetten. Maar het gaat ze niet makkelijk af in de opdracht die draait om kaas, noten en vleeswaren. Een van hen moet een moeilijke keuze maken tussen de anderen saboteren of zichzelf veiligstellen.
42:40
De chef-koks moeten een perfect aperitief creëren en dit combineren met een prachtige, ambachtelijke cocktail.
42:32
De deelnemers strijden dit keer individueel. Iedereen pakt een doos met een vlag erop en krijgt de opdracht om het kenmerkende gerecht van het desbetreffende land te maken.
42:27
De chef-koks leren alle ins en outs van het bereiden van vis om hun gerechten naar een hoger niveau te tillen. Een van de favoriete koks moet de competitie verlaten.
42:45
De kandidaten moeten op hun vakmanschap vertrouwen om een ​​visgerecht op alcoholbasis te bereiden. Een van de koks verlaat de wedstrijd.
42:42
Wild vlees, zoals eland en wild zwijn, moet met zorg en aandacht bereid worden. Een van de favorieten wordt uitgeschakeld wanneer ze in een neerwaartse spiraal terechtkomt.
42:48
De chef-koks moeten een ​​Chinees geïnspireerd gerecht van hoog niveau maken. Een deelnemer gebruikt zijn immuniteitsspeld om zichzelf te behoeden voor een eliminatie, waardoor een ander naar huis wordt gestuurd.
42:36
De chef-koks worden uitgedaagd met het maken van een luxe broodje, waarna de slechte prestatie van een van hen, in zowel de uitdaging als de eliminatiestrijd, hen de kop zal kosten.
42:39
De chef-koks bereiden ieder een gerecht uit Mexico, waarna een deelnemer wordt geëlimineerd.
42:46
De deelnemers beginnen hun avontuur en proberen indruk te maken op hun teams. Ze maken een gerecht naar eigen smaak, waarna de eerste eliminatie plaatsvindt.
Archief