Nickelodeon's Spyders

Nickelodeon's Spyders gemist?

Januari 2021

Seizoen 1 (Undercover)

3,0 31 x
Goodman ontkent dat hij iets te maken heeft met de chantage video. Tommy stelt Ben voor als leraar voor de drama les. Lynn probeert terug te komen bij Sean. De familie Fischer breekt in bij Techno Sec om bewijs te zoeken tegen Goodman.

Seizoen 1 (Chantage)

3,0 14 x
Daniel verpest zijn missie met Ella, dus nu moet Nikki de missie voortzetten met Sean. De familie Fischer krijgt een anonieme video waar iemand miljoenen vraagt voor de Blue Bird, ze denken dat Goodman erachter zit.

Seizoen 1 (Het bericht)

3,0 38 x
Anna en de jongens ontdekken dat de Blue Bird weg is. Het roeiteam van Sean laat de lokale hulpdiensten weten dat het waterpeil van het meer blijft zakken. Nikki voelt zich slecht dat ze informatie probeert te krijgen van Sean.

Seizoen 1 (De Blue Bird)

4,0 25 x
Ben vertelt aan de familie Fischer waar de Blue Bird is. Goodman komt niet naar zijn ondervraging en Nikki gaat met tegenzin uitzoeken bij Sean waar zijn vader zit. Anna en de jongens gaan naar een verlaten hangaar om de Blue Bird te halen.

Seizoen 1 (De zoektocht)

4,0 23 x
Anna en Noah gaan op zoek naar Goodman's partner, Ben Kluger. Daniel is enthousiast over zijn afspraakje met Sophie. Goodman krijgt een vijandig bezoek van de commandant van ECCO. Anna en Noah vragen de kinderen om te helpen om Ben te vangen.

Seizoen 1 (Surveillance)

3,0 52 x
Het lukt de familie Fischer niet om Ben te arresteren in het park. Goodman maakt zich zorgen om het onderzoek dat ECCO doet en vertelt zijn familie dat hij weg moet voor zaken. De Spyders houden samen met de ouders een nachtelijke surveillance.

Seizoen 1 (Cruciale informatie)

4,0 22 x
Nikki redt Noah tijdens een missie. Als dank, mag ze meewerken aan hun onderzoek. Daniel hoort hiervan en eist dat hij ook mee mag doen. Sean merkt op dat het waterpeil steeds meer zakt. Tommy ontdekt dat zijn familie op een missie gaat zonder hem.

Seizoen 1 (De vermomming)

4,0 26 x
De ouders ontdekken de 'Spyders' maar willen niet dat ze helpen met hun missie. Goodman's partner spreekt af met de motorvrouw die het meer uit wil drogen. Tommy staat op tegen een pestkop in zijn dramales. Nikki en Sean gaan roeien op het meer.
December 2020

Seizoen 1 (De afleiding)

3,0 26 x
Sean is teleurgesteld als Nikki hem laat zitten. Anna en Noah gebruiken de info van hun kinderen om verder te gaan met hun onderzoek. Nikki gaat door met haar spionage en neemt Tommy mee. Daniel ontmoet Sophie, die erg van zijn computerspellen houdt.

Seizoen 1 (De inbraak)

4,0 24 x
Nikki probeert Tommy te bevrijden, die vast zit in een auto. Anna en Noah proberen een kopie van de gebruiksaanwijzing van de Blue Bird te bemachtigen. Daniel is smoorverliefd op Sophie. Nikki haalt Daniel over om in te breken in Goodman's kantoor.
Archief