Nieuwe Baasjes

Nieuwe Baasjes gemist?

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 10

3,0 3 x
Isa en haar zusje Jet zijn dol op dieren. Ze hebben thuis al twee katten en een hamster, maar willen dolgraag nog een hond erbij. Tijd voor Edson da Graça om de meiden hierbij te helpen. Hij gaat samen met de dierenexpert voor ze op zoek naar de allerliefste hond.

Seizoen 3, Aflevering 9

4,0 4 x
Tessa en Lieke hadden twee konijnen, maar daar is er helaas al één van naar de konijnenhemel gegaan. Nu is konijn Snuffie alleen over, en dat vinden ze zielig, dus daarom gaan ze voor Snuffie op zoek naar een speelmaatje. Edson da Graça gaat hier samen met de dierenexpert enorm zijn best voor doen.

Seizoen 3, Aflevering 8

4,0 3 x
Bij Mees, zijn broertje Melle en hun twee moeders is het thuis een beestenboel: ze hebben katten, kippen en een hond. En daar willen ze nog heel graag twee geitjes bij! Ze schakelen de hulp van Edson da Graca in, die samen met de dierenexpert voor ze op zoek gaat.

Seizoen 3, Aflevering 7

3,0 21 x
Pepijn en Cato hebben nog geen huisdieren, maar dromen al jaren van twee lieve kittens. Ze hebben hulp van Edson da Graca gevraagd en hij gaat samen met de dierenexpert voor ze op zoek in de dierenopvang. Gaat het Edson lukken en hebben Pepijn en Cato binnenkort twee kleine katjes om mee te spelen en kroelen?

Seizoen 3, Aflevering 6

4,0 3 x
Lex en Stan hebben de hulp van Edson ingeroepen omdat ze dolgraag een huisdier willen. Eigenlijk weten ze nog niet precies welk huisdier, als het maar lief en aaibaar is. Daar weet Edson da Graca wel raad mee! Hij gaat samen met de dierenexpert op zoek.

Seizoen 3, Aflevering 5

3,0 9 x
Fardau is negen jaar en woont met haar moeder in Friesland. Ze hebben al katten, konijnen en hamsters, maar willen dolgraag nog een huisdier, namelijk een hond. Lukt het Edson da Graca om een geschikte hond voor Fardau en haar moeder te vinden?

Seizoen 3, Aflevering 4

4,5 15 x
Edson gaat in Brabant bij Justin en Elynn op visite. Justin wil namelijk al jarenlang een reptiel, en niet zomaar een, maar een echte slang. Maar ja, een slang mag je niet zomaar als huisdier houden, dus Edson da Graça checkt bij onze dierenexpert of het wel of geen goede match zou zijn. Wil jij weten of het gaat lukken?

Seizoen 3, Aflevering 3

3,0 2 x
Robertio is een grote dierenvriend en wil samen met zijn broer en moeder dan ook niets liever dan een kat. Ze hebben nog geen huisdier, dus een kat waar ze mee kunnen knuffelen zou een leuke nieuwe huisgenoot voor ze kunnen zijn. Lukt het Edson da Graca om Robertio gelukkig te maken met een kat?

Seizoen 3, Aflevering 2 - Familie Nijhuis - Ezel

4,0 22 x
Edson gaat op bezoek bij Juulke, die samen met haar broertje Guus en zusje Dieke een ezel wil. Ze hebben nog nooit een ezel gehad en zeggen dat ze genoeg ruimte hebben voor hun nieuwe huisgenoot. Edson da Graca gaat samen met onze dierenexpert op onderzoek uit. Wordt het een match en hebben Juulke en haar familie straks tw...

Seizoen 3, Aflevering 1

3,0 5 x
Edson da Graça gaat in Brabant bij Sam langs. Sam wil namelijk dolgraag een hond om mee te spelen, maar de vraag is of het Edson en de dierenexpert lukt om een geschikte hond voor Sam te vinden. Ben jij ook zo benieuwd?
Archief