Nieuwe Baasjes

Seizoen 3
12:52

Seizoen 3, Aflevering 6

4,0 1 x
Lex en Stan hebben de hulp van Edson ingeroepen omdat ze dolgraag een huisdier willen. Eigenlijk weten ze nog niet precies welk huisdier, als het maar lief en aaibaar is. Daar weet Edson da Graça wel raad mee. Hij gaat samen met de dierenexpert op zoek.
Seizoen 2
13:11

Seizoen 2, Aflevering 14

3,0 0 x
June en Aaron zoeken een hond. Edson gaat voor ze op zoek.
13:19

Seizoen 2, Aflevering 13

4,0 0 x
Edson gaat op zoek naar een bijzonder huisdier voor Leilani.
13:26

Seizoen 2, Aflevering 12

4,0 0 x
Charlotte is een echt paardenmeisje en nu zoekt ze een eigen paard. Gaat het Edson lukken een goeie match te vinden?
13:01

Seizoen 2, Aflevering 11

4,0 4 x
Talitha en Boaz zoeken een maatje voor hun hond Dulcy.
Seizoen 3
13:03

Seizoen 3, Aflevering 5

3,0 0 x
Fardau is negen jaar en woont met haar moeder in Friesland. Ze hebben al katten, konijnen en hamsters, maar willen dolgraag nog een huisdier, namelijk een hond. Lukt het Edson da Graça om een geschikte hond voor Fardau en haar moeder te vinden?
12:47

Seizoen 3, Aflevering 4

4,0 0 x
Edson gaat in Brabant bij Justin en Elynn op visite. Justin wil namelijk al jarenlang een reptiel, en niet zomaar een, maar een echte slang. Maar ja, een slang mag je niet zomaar als huisdier houden, dus Edson da Graça checkt bij onze dierenexpert of het wel of geen goede match zou zijn. Wil jij weten of het gaat lukken?
12:54

Seizoen 3, Aflevering 3

3,0 0 x
Robertio is een grote dierenvriend en wil samen met zijn broer en moeder dan ook niets liever dan een kat. Ze hebben nog geen huisdier, dus een kat waar ze mee kunnen knuffelen zou een leuke nieuwe huisgenoot voor ze kunnen zijn. Lukt het Edson da Graca om Robertio gelukkig te maken met een kat?
12:46

Seizoen 3, Aflevering 2 - Familie Nijhuis - Ezel

4,0 0 x
Edson gaat op bezoek bij Juulke, die samen met haar broertje Guus en zusje Dieke een ezel wil. Ze hebben nog nooit een ezel gehad en zeggen dat ze genoeg ruimte hebben voor hun nieuwe huisgenoot. Edson da Graca gaat samen met onze dierenexpert op onderzoek uit. Wordt het een match en hebben Juulke en haar familie straks tw...
12:05

Seizoen 3, Aflevering 1

3,0 0 x
Edson da Graça gaat in Brabant bij Sam langs. Sam wil namelijk dolgraag een hond om mee te spelen, maar de vraag is of het Edson en de dierenexpert lukt om een geschikte hond voor Sam te vinden. Ben jij ook zo benieuwd?
Archief