North Sea Jazz

Laatste aflevering
1:29:12
North Sea Jazz

Andrew Makkinga en Winfried Baijens gaan op zoek naar de meest ontroerende en hartverwarmende momenten van afgelopen zomer. Het is een uitzending boordevol niet eerder vertoonde nummers.

North Sea Jazz gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2023
1:27:44
Verslag van het North Sea Jazz Festival. Met de mooiste optredens en interviews achter de schermen.
1:30:22
Verslag van het North Sea Jazz Festival. Met de mooiste optredens en interviews achter de schermen.
1:09:07
Een bijzondere aftrap op North Sea Jazz 2023: The Diaspora Suite, een concert waarin het vieren van diversiteit centraal staat. Begeleid door het Metropole orkest o.l.v. Jules Buckley brengen nationale en internationale artiesten, schrijvers en musici het diasporaverhaal anno 2023 in woord en klank. Met o.a. Typhoon, Laura...
Seizoen 2083
1:16:02
De NTR luidt het jaar uit met hoogtepunten van North Sea Jazz 2022. Winfried Baijens, Andrew Makkinga en Samantha Coleridge maken een persoonlijke selectie van acts uit het festival van afgelopen zomer. Het gaat om opnamen die niet eerder op televisie te zien waren. Enkele acts die voorbijkomen: The Fearless Flyers, H.E.R....
1:18:38
Concerten, reportages, interviews en backstage-impressies. Met o.a. optredens van Gregory Porter, Lady Blackbird, Ibrahim Maalouf, Lianne la Havas, Alicia Keys en artist in residence Herbie Hancock.
1:15:05
Concerten, reportages, interviews en backstage-impressies. Met o.a optredens van Gregory Porter, Lady Blackbird, Ibrahim Maalouf, Lianne la Havas, Alicia Keys en artist in residence Herbie Hancock.
1:19:57
Vooruitblik op het weekend door terug te blikken met speciale gasten en artiesten die die avond optreden. Ook is er verslag vanaf het festivalterrein.
Archief