NOS Jaaroverzichten

NOS Jaaroverzichten gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
NOS Jaaroverzichten

De belangrijkste gebeurtenissen waar de koninklijke familie bij betrokken was op een rij, met veel aandacht voor het 10-jarig regeringsjubileum van koning Willem-Alexander.

Seizoen 45
Er wordt teruggekeken naar grote en opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen van het afgelopen jaar met onder meer de voortdurende oorlog in Oekraïne en de verkiezingswinst van de PVV.
Seizoen 44
Overzicht van alle belangrijke sportgebeurtenissen en -evenementen die in het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden.
Seizoen 42
Terugblik op de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar rond de koninklijke familie. Met extra aandacht voor kroonprinses Amalia.
Seizoen 43
Er wordt teruggekeken naar grote en opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen van het afgelopen jaar.
Seizoen 7
Overzicht van bekende en minder bekende mensen die het afgelopen jaar zijn overleden.
Seizoen 41
Terugblik op de nieuwsgebeurtenissen van 2022. In de uitzending komen onder meer boeren en gezinnen die krap bij kas zitten aan het woord. Ook worden enkele Oekraïners gevolgd.
Seizoen 37
Winfried Baijens blikt terug op de nieuwsgebeurtenissen die het afgelopen jaar domineerden. Hij presenteert de uitzending vanaf verschillende locaties, waar hij op zoek gaat naar de persoonlijke impact van de grote nieuwsgebeurtenissen. Zo is hij bij het asielzoekerscentrum waar veel Afghanen werden opgevangen, op de plek ...
Seizoen 34
Een terugblik op belangrijke en opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen van het afgelopen jaar. Verder de uitslag van de peiling onder kinderen over wat de trend en de nieuwsgebeurtenis van het jaar was.
Seizoen 6
Een laatste saluut aan degenen die ons in 2021 zijn ontvallen. Onder hen zijn natuurlijk de grote namen. zoals misdaadverslaggever Peter R. de Vries, Rolling Stones-drummer Charlie Watts, eredivisietopscorer aller tijden Willy van der Kuijlen, paralympisch atlete Bibian Mentel, Prince Philip en dirigent Bernard Haitink. Ma...
Seizoen 38
Terugblik op de hoogte- en dieptepunten van de Olympische Spelen in Tokio. De sportbeelden worden afgewisseld met beelden die NOS-presentatoren en -commentatoren zelf maakten tijdens deze Spelen.
Seizoen 35
Terugblik op het jaar van de koninklijke familie. Met aandacht voor twee verjaardagen: koningin Máxima werd 50 en prinses Amalia werd 18. Verder werd ook de koninklijke agenda gedomineerd door corona.
Seizoen 33
Terugblik op het in veel opzichten turbulente jaar 2020. Centraal staan de coronacrisis en de verkiezingen in de Verenigde Staten, de Black Lives Matter-protesten wereldwijd en in Nederland, en de enorme explosie in de Libanese hoofdstad Beiroet. Daarnaast is er aandacht voor kort ander nieuws dat de moeite waard is om aan...
Seizoen 31
Voor veel kinderen was 2020 misschien wel het meest bijzondere jaar ooit. Al vroeg in het jaar domineerde corona het nieuws en beïnvloedde het virus ieders leven. Maar voor sommige kinderen had corona nog nét iets meer gevolgen dan voor anderen. Hoe kijken zij terug op dit jaar? En hoe is het eigenlijk voor je als je vader...
Seizoen 30
Aan het einde van het kalenderjaar de belangrijkste gebeurtenissen waar de koninklijke familie bij betrokken was op een rij, in dit jaar van corona en lockdown.
Tot verdriet van hun fans gaat de immens populaire popgroep Doe Maar uit elkaar. Veertien mensen sterven na het eten van garnalen, die besmet zijn met een tropische bacterie, tientallen mensen worden ziek. Er komt een garnalen-besluit om herhaling te voorkomen. De Britse premier Thatcher ontsnapt aan de dood. De IRA blaast...
Dit is het jaar 1973, door de ogen van het NOS Journaal.
Dit is het jaar 1999, door de ogen van het NOS Journaal.
Dit is het jaar 1992, door de ogen van het NOS Journaal.
Dit is het jaar 1976, door de ogen van het NOS Journaal.
Archief