NOS Nationale Herdenking

NOS Nationale Herdenking gemist?

Seizoen 16

Seizoen 16, Aflevering 3 - Nationale Herdenking 2023

3,0 3 x
Liveverslag van de Nationale Herdenking in Amsterdam. Rechtstreeks verslag van kransleggingen en toespraken bij het Nationaal Monument op de Dam.

Seizoen 16, Aflevering 2 - Nationale Herdenking 2023

4,5 3 x
Liveverslag van de Nationale Herdenking in Amsterdam. Er wordt ook geschakeld met Aalten. Deze plek staat centraal in de documentaire die later op de avond wordt uitgezonden.

Seizoen 16, Aflevering 1 - Nationale Herdenking 2023

4,0 4 x
Liveverslag van de Nationale Herdenking in Amsterdam. In de uitzending wordt verder geschakeld met Aalten. Deze plek staat centraal in de documentaire die later op de avond wordt uitgezonden.
Seizoen 15

Seizoen 15, Aflevering 3 - Nationale Herdenking 2022

4,0 8 x
Liveverslag van de Nationale Herdenking in Amsterdam. De 4 mei-voordracht is van historicus en presentator Hans Goedkoop. Aansluitend zijn er kransleggingen en toespraken bij het monument op de Dam.

Seizoen 15, Aflevering 2 - Nationale Herdenking 2022

3,0 15 x
Liveverslag van de Nationale Herdenking in de Nieuwe Kerk en bij het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam. De 4 mei-voordracht is van historicus en presentator Hans Goedkoop. Aansluitend zijn er kransleggingen en toespraken bij het Nationaal Monument op de Dam.

Seizoen 15, Aflevering 1 - Nationale Herdenking 2022

4,0 8 x
Rechstreeks verslag van de Nationale Herdenking in Amsterdam. De 4 mei-voordracht in de Nieuwe Kerk is van historicus en presentator Hans Goedkoop. Vervolgens zijn er de kransleggingen bij het monument op de Dam en toespraken. Voor het eerst in twee jaar kan hierbij weer publiek aanwezig zijn.
Seizoen 14

Seizoen 14, Aflevering 3 - Nationale Herdenking 2021

4,0 3 x
Liveverslag van de dodenherdenking in de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam. De 4 mei-lezing wordt gehouden door schrijfster Roxane van Iperen. Sopraan Laetitia Gerards zingt een lied, begeleid door enkele leden van het Metropole Orkest. Vervolgens is er een kranslegging door de koning en koningin...

Seizoen 14, Aflevering 2 - Nationale Herdenking 2021

4,0 3 x
Liveverslag van de Dodenherdenking in de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam. De 4 mei-lezing is door schrijfster Roxane van Iperen. Sopraan Laetitia Gerards zingt een lied, begeleid door enkele leden van het Metropole Orkest. Vervolgens is er een kranslegging door de koning en koningin en een van ...

Seizoen 14, Aflevering 1 - Nationale Herdenking 2021

4,0 2 x
Liveverslag van de dodenherdenking in de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam. De 4 mei-lezing is van schrijfster Roxane van Iperen. Sopraan Laetitia Gerards zingt een lied, begeleid door enkele leden van het Metropole Orkest. Vervolgens is er een kranslegging door de koning en koningin. Eén van de ...

Nationale Herdenking 2020

3,0 15 x
Rechtstreekse beelden van de Nationale Herdenking vanaf de Dam in Amsterdam en de herdenkingsbijeenkomst in de lege Nieuwe Kerk.
Archief