NOS Nationale Herdenking

Laatste aflevering
NOS Nationale Herdenking

Liveverslag van de Nationale Herdenking in Amsterdam. Rechtstreeks verslag van kransleggingen en toespraken bij het Nationaal Monument op de Dam.

NOS Nationale Herdenking gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 16
Liveverslag van de Nationale Herdenking in Amsterdam. Er wordt ook geschakeld met Aalten. Deze plek staat centraal in de documentaire die later op de avond wordt uitgezonden.
Liveverslag van de Nationale Herdenking in Amsterdam. In de uitzending wordt verder geschakeld met Aalten. Deze plek staat centraal in de documentaire die later op de avond wordt uitgezonden.
Seizoen 15
Liveverslag van de Nationale Herdenking in Amsterdam. De 4 mei-voordracht is van historicus en presentator Hans Goedkoop. Aansluitend zijn er kransleggingen en toespraken bij het monument op de Dam.
Liveverslag van de Nationale Herdenking in de Nieuwe Kerk en bij het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam. De 4 mei-voordracht is van historicus en presentator Hans Goedkoop. Aansluitend zijn er kransleggingen en toespraken bij het Nationaal Monument op de Dam.
Rechstreeks verslag van de Nationale Herdenking in Amsterdam. De 4 mei-voordracht in de Nieuwe Kerk is van historicus en presentator Hans Goedkoop. Vervolgens zijn er de kransleggingen bij het monument op de Dam en toespraken. Voor het eerst in twee jaar kan hierbij weer publiek aanwezig zijn.
Archief