Ollie's Pack

Ollie's Pack gemist?

April 2021

Seizoen 1 (Terug in de pack deel 1 & deel 2)

4,0 21 x
In deze dubbele aflevering maakt Ollie een scheur in zijn pack, waardoor alle monsters ontsnappen en het hele Monsterversum in de war raakt. // Ollie's vader helpt hem het op te lossen.

Seizoen 1 (Ollie houdt huis / Dossier Ollie)

4,0 8 x
Ollie moet een monstermot terug in de Pack krijgen, maar die wil niet openen. // Twee overheidsagenten zijn Ollie en de Pack op het spoor en zijn op zoek naar monsters.

Seizoen 1 (Ollie's Monster Club / Ollie's Schaduw)

4,0 9 x
Ollie's monsters zijn zo dankbaar dat ze vrijgelaten zijn dat ze besluiten hem te helpen. // Ollie moet een speech houden voor Timmie Flets en dat ziet hij helemaal niet zitten.

Seizoen 1, Aflevering 14 (Geschiedenis van Potshol / Het derdste wiel)

4,0 16 x
Ollie en Cleo vinden het onderwerp van Bennie's spreekbeurt maar saai. // Tijdens het gamen zien Bennie en Ollie Cleo niet meer staan. Met een list haalt ze Trijntje uit de Pack, die haar overneemt en een kwaadaardig game personage van haar maakt.

Seizoen 1, Aflevering 21 (Trouw als een hond / Kubus is het eenzaamste nummer)

3,0 9 x
Bennie wordt verliefd op een lelijke hond uit het asiel, maar die blijkt geïnfecteerd met een teekmonster. // Ollie komt bij de Donkere Kubus terecht in een poging te ontsnappen aan Ashlor, die verliefd op hem is.

Seizoen 1, Aflevering 25 (Cirkeltijd / Inspecteur Ollie Allen)

3,0 12 x
Cleo haalt Ollie over de pack te gebruiken om terug te kunnen gaan in de tijd, zodat ze nog een keer haar comedyact kan doen. // Ollie en z'n vrienden raken verzeild in een minigolfbaan.

Seizoen 1, Aflevering 11 (De Uitverkorening / Ollie verdient zijn sporen)

3,0 6 x
Ollie dreigt zijn Uitverkorene status te verliezen tijdens een test die afgenomen wordt door Majoor Snoet. // Ollie moet een biologieproject doen met Eefje, waar hij heimelijk verliefd op is.

Seizoen 1, Aflevering 13 (Riskante Rex / De monsters versus Ollie Allen)

4,0 20 x
Hoewel Riskante Rex bekend staat als oplichter en dief, blijkt hijtoch een goed hart te hebben. // Ollie komt in een rechtzaak-simulatie terecht waarin hij zich moet verantwoorden voor onrechtmatig gebruik van de Pack.

Seizoen 1, Aflevering 24 (Bennie Ontblokt / Foto fetisj)

3,0 17 x
Bennie's strip-personage Arend Aardig komt tot leven, en blijkt onverdragelijk aardig. // Met behulp van Nosphotoratu maakt Ollie een foto van zichzelf zoals hij zou wíllen zijn. Maar het blijkt dat zijn nieuwe image langzaam zijn ziel opeet.
Maart 2021

Seizoen 1 (Punt gemaakt / Eeuwigmerrie)

4,0 5 x
Heer Snats wordt naar Ollie gestuurd om een offer te eisen als vergelding voor het vernietigen van hun wereld steeds als Ollie iets vies in zijn tas gooit. // Cleo en Bennie zijn allebei ziek en Ollie kan niet slapen van allenigheid.
Archief