Ollie's Pack

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 12 (Bennie(t) Oud / Baby Ollie)

4,0 4 x
Omdat Bennie volwassen dingen wil doen waar hij nog te klein voor is krijgt hij van KW een pad waarvan je ouder wordt. // Ollie wil heel graag cool gevonden worden door Coole Koos en Hippe Hester. Ze komen bij hem thuis een enge film kijken.

Seizoen 1, Aflevering 13 (Ollie Dogs / Kamp Magna)

4,0 3 x
Om meer geld op te halen dan Timmie op de Gezond Eten-markt, pimpt Ollie zijn hotdogs met Zazz-saus van Wowski. // Tijdens een kampeertochtje zijn Andre en Bel Ollie, Cleo en Bennie op het spoor.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Cleo wordt voorzitter / De conciërge)

3,0 5 x
Cleo wil zoals iedereen in haar familie voor haar, een serieuze voorzitter worden van de leerlingenraad. Ollie roept de hulp in van Karin Krachtmeet. // Ollie verdenkt de nieuwe conciërge ervan dat hij een monster is die het op de Pack heeft voorzien

Seizoen 1, Aflevering 6 (Koning Buik-barster / Rommelmarkt Knollenmarkt)

4,0 7 x
Ollie wil door een enorme hamburger te eten winnen. Dat lukt alleen met behulp van een lintworm die hij uit de pack haalt. // Ollie doet er alles aan om stiekem de paardjes uit zijn jeugd te behoeden voor verkoop op de rommelmarkt van zijn moeder.

Seizoen 1, Aflevering 4 (Pack Vader / Race naar de Plonsberg)

3,0 5 x
Ollie mist zijn vader en zoekt in Aba, een monster uit de pack, een surrogaat vader. Maar eigenlijk werkt dat helemaal niet. // Op een vrije dag mag Ollie zeggen waar het gezinsuitje heengaat. Na een lange reis blijkt het zwemparadijs gesloten.

Seizoen 1 (Nieuwkomertje / De Uitverkorene(n))

3,0 9 x
Kapitein Wowsi wil heel graag mee naar school, maar maakt zichzelf in no-time populairder dan Ollie ooit was. // Dahlia komt uit de rugzak en wil het Monsterversum veroveren. Ollie en z'n vrienden verslaan haar, maar worden ook vrienden met haar.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 1 (De Uitverkorene... stinkt! / Niet nóg een superheldenfilm)

4,0 7 x
In het Multiversum blijken de Stinktons gecharmeerd te zijn van Ollie's zweetgeur. Met Stinkton Blorpje zet Ollie een handeltje op. // Ollie, Cleo en Bennie roepen om hun filmclub te redden de hulp van het Bolmonster in.
Archief