Ongehoord Nieuws

Ongehoord Nieuws gemist?

Seizoen 1

NieuwSeizoen 1, Aflevering 66

4,0 4 x
Ex-politieman Klaas Wilting over oorzaak en gevolg van verharding jeugdcriminaliteit. * Minder vlees, minder water en minder energie. Simon van Groningen en Patrick Kicken over de groeiende betutteling. * Martin Bosma (PVV) legt staatssecretaris voor Cultuur & Media, Gunay Uslu, het vuur aan de schenen over ON.

NieuwSeizoen 1, Aflevering 65

3,0 4 x
Zorg is voor velen nu al te duur. Kunnen we het straks nog wel betalen? Met Fleur Agema (PVV) en Camilla van der Burgt. * Nederland geeft Afrika 100 miljoen wegens zogenaamde klimaatschade. Waarom draaien wij hiervoor op? Met Ferdinand Meeus. * Verder: angst rond asielopvangboot in Nieuwegein en de Column van Arnold.

Seizoen 1, Aflevering 64

4,0 4 x
De Tweede Kamer debatteert deze week over de invoering van de digitale euro. Financieel expert Ab Flipse en privacyexpert Bas Filippini over de gevaren. Paul Cliteur over het voorstel van D66 om het makkelijker te maken om politieke partijen te verbieden. Verder: de uitslag van de ON!-peiling en Zwarte Piet leeft nog.

Seizoen 1, Aflevering 63

4,0 4 x
Het vertrouwen in onze regering holt achteruit. Tatjana Sormaz, fractievoorzitter BVNL in Capelle a/d IJssel, en Henk Krol, oud-partijleider 50PLUS, over de prestaties van kabinet-Rutte IV. * Erik Havenaar van homobelangenorganisatie de Roze Leeuw over de toenemende homohaat in Nederland. * De Nederlandse boeren blijven zi...

Seizoen 1, Aflevering 62

4,0 7 x
Live nieuwsmagazine vanuit Den Haag met debat, onderzoek en duiding. De andere kant van de nieuwsbol wordt belicht met gasten en vaste panelleden in de studio. Verder reportages uit het land, kort en internationaal nieuws.

Seizoen 1, Aflevering 61

4,0 3 x
Op de vingers getikte huisarts Jan Vingerhoets en oud-advocaat Frank Stadermann over conflict met Inspectie Gezondheidszorg inzake off-label voorschrijven van medicatie tijdens corona. * Kabinet Rutte IV wil excuses aanbieden voor het Nederlandse slavernijverleden. * Paul Cliteur over schuld en boete. * Burgerinitiatief '#...

Seizoen 1, Aflevering 60

4,0 8 x
Amerika-kenners Eva Vlaardingerbroek en Yernaz Ramautarsing over de spannende midterm-verkiezingen in de Verenigde Staten vandaag. * Paul Boonefaes, auteur van het boek Zwijg! over het normaliseren van obesitas. * De ON!-peiling over de nieuwe pensioenwet * De Column van Arnold.

Seizoen 1, Aflevering 59

3,0 5 x
Deze week haalt Nederland IS-terroristen op uit Syrië. Wybren van Haga (BVNL) en advocaat Amira Lotfy over de gevaren hiervan voor onze samenleving. * Regeert 'ons kent ons' het land? Managementconsultant Ennio Senese over de Haagse baantjescarrousel. * Bestaansnood voor tuinders in het Westland. * De Column van Arnold.

Seizoen 1, Aflevering 58

3,0 12 x
Hebben we als burgers nog invloed op de politiek? Europarlementariër Tom Vandendriessche en schrijfster Ines van Bokhoven over het verval van onze democratie. * Financieel expert Ab Flipse over de kans op een grote economische recessie. * De ON!-peiling over coronavaccinaties. * Kijkt Sigrid Kaag binnenkort mee op uw bankr...

Seizoen 1, Aflevering 57

4,0 5 x
Nederland wacht dit en komend jaar een recordaantal asielzoekers. Raadsleden Tatjana Sormaz en Marjolein van Hattem over de gevolgen voor uw dorp of stad. * Spijt na geslachtsverandering. Caroline Franssen van Voorzij over onbesproken leed. * Nederlandse vissers slaan alarm. * De Column van Arnold.
Archief