Ongehoord Nieuws

Ongehoord Nieuws gemist?

Seizoen 2

NieuwSeizoen 2, Aflevering 36

2,0 5 x
Het achterstellen van Nederlanders en de gevolgen van diversiteitsdwang. Met JA21-Tweede Kamerlid Nicki Pouw-Verweij, financieel expert Ab Flipse en politicoloog Yernaz Ramautarsing.

NieuwSeizoen 2, Aflevering 35

4,0 4 x
Grensoverschrijdend gedrag opvallend vaak op links, de megalomane klimaatplannen van Frans Timmermans en protest tegen de nieuwe pensioenwet. Met emeritus hoogleraar Paul Cliteur, oud-wethouder Tatjana Sormaz (BVNL) en Europarlementariër Vlaams Belang Gerolf Annemans.

Seizoen 2, Aflevering 34

3,0 5 x
Netwerkcorruptie bij D66, de staat van onze democratie en de verloedering van de Nederlandse taal in het onderwijs. Met Tweede Kamerleden Harm Beertema (PVV), Martin Bosma (PVV) en hoogleraar Strategische Studies Bob de Wit.

Seizoen 2, Aflevering 33

4,0 8 x
Tsunami van asielzoekers in westerse landen. Waarom gebeurt dit? Financiële huishouding van D66-minister Kaag is zwaar onder de maat. Met fractievoorzitter FVD Thierry Baudet, advocaat Amira Lotfy en gemeenteraadslid Tom de Nooijer.

Seizoen 2, Aflevering 31

4,0 11 x
Live opinieprogramma van én voor Ongehoord Nederland met duiding van het nieuws.

Seizoen 2, Aflevering 30

3,0 13 x
Hoeveel schade heeft het coronabeleid veroorzaakt? En welke mogelijke consequenties heeft de omstreden pandemiewet? Met Hugo Bos van Cultuur onder Vuur, advocaat Meike Terhorst en neuroloog Jan Bonte.

Seizoen 2, Aflevering 29

4,0 10 x
Wat is het lot van de boeren dat bij het Landbouwakkoord op tafel ligt? En hoe betrouwbaar zijn de invloedrijke rapportages van VN-klimaatpanel IPCC? Met Agractie-voorman Bart Kemp, PVV-fractievoorzitter in Zuid-Holland Henk de Vree en wetenschapsjournalist Marcel Crok.

Seizoen 2, Aflevering 28

4,0 5 x
Een explosiegolf teistert Nederlandse steden. Wat kan worden gedaan aan dit groeiende geweld? En een terugblik op 100 uitzendingen Ongehoord Nieuws. Met oud-rechercheur Gerard van Dam, fractievoorzitter Leefbaar Rotterdam Bart van Drunen en Vlaams Belanger Sam van Rooy.

Seizoen 2, Aflevering 27

3,0 6 x
Rutte IV verhevigt aanval op eigen woning en auto. En kunnen we nog wel ongestraft kritisch zijn op de overheid? Met Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD), columniste Maaike van Charante en belastingspecialist Pim van Rijswijk.

Seizoen 2, Aflevering 25

4,0 5 x
Speciale uitzending in verband met NPO-verzoek intrekking uitzendlicentie ON!. In de studio Arnold Karskens, Paul Cliteur en Ab Flipse. Met het laatste nieuws, reacties uit binnen- en buitenland en duiding.
Archief