Onze Straat

Seizoen 1
49:11

Seizoen 1, Aflevering 6 - Smartlap

4,0 12 x
Smartlap is het verhaal van een aftakelende kroegbaas, wie de steeds sneller veranderende wereld niet kan bijbenen.
51:19

Seizoen 1, Aflevering 5 - MAY

4,0 12 x
In May komt een man onverwachts voor de keuze te staan om zich te committeren aan het vaderschap, iets dat alles aan het wankelen brengt.
47:06

Seizoen 1, Aflevering 4 - Neontetra

3,0 15 x
In Neontetra zie je het deels autobiografische verhaal van Emiel Sandtke (Vliegende Ratten), over de bijzondere band met zijn vader die aan Parkinson leidt.
41:59

Seizoen 1, Aflevering 3 - Echo

4,0 11 x
Het leven van de gedreven apotheker-in-opleiding Indra wordt aan het wankelen gebracht wanneer ze haar nieuwe buurjongetje Raaf ontmoet. Terwijl ze geconfronteerd wordt met herinneringen aan haar jong overleden broer Milan, kan ze niet langer om een toenemend gevoel van controleverlies heen. Indra begint in Raaf hetzelfde ...
40:27

Seizoen 1, Aflevering 2 - Cronos

4,0 21 x
Na de geboorte van zijn zoon, wordt Mus overvallen door vreemde grillen van een pijnlijk trauma. Zijn enige uitweg is de confrontatie aangaan met een monster uit het verleden: zijn vader.
39:36

Seizoen 1, Aflevering 1 - Krassen

3,0 28 x
Bianca leeft een zo onzichtbaar mogelijk bestaan met als enige lichtpuntje haar krasloten die haar hart kortstondig vullen met hoop en verlangen. Wanneer ze noodgedwongen bij haar moeder intrekt lijkt ze niet dieper te kunnen zinken. Tot haar aandacht wordt getrokken door een nieuwe collega, Anton, die haar met zijn magisc...
Archief