Onzin

Laatste aflevering
Onzin

De vaste teamcaptains Klaas van der Eerden en Soundos El Ahmadi krijgen steun van de gasten Yentl Schieman en Christine de Boer. Prikken ze door de onwaarheden in de media heen of laten ze zich makkelijk bedotten? Wat is waar en wat is onzin?

Onzin gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Vaste teamcaptains Klaas van der Eerden en Soundos El Ahmadi krijgen steun van de gasten Nabil Aoulad Ayad en Annick Boer. Prikken ze door de onwaarheden in de media heen of laten ze zich makkelijk bedotten? Wat is waar en wat is onzin?
De vaste teamcaptains Klaas van der Eerden en Soundos El Ahmadi krijgen steun van de gasten Andries Tunru en Quinty Misiedjan. Prikken ze door de onwaarheden in de media heen of laten ze zich makkelijk bedotten? Wat is waar en wat is onzin?
De vaste teamcaptains Klaas van der Eerden en Soundos El Ahmadi krijgen steun van de gasten Yora Rienstra en Ronald Snijders. Prikken ze door de onwaarheden in de media heen of laten ze zich makkelijk bedotten? Wat is waar en wat is onzin?
De vaste teamcaptains Klaas van der Eerden en Soundos El Ahmadi krijgen steun van onder anderen Anna Gimbrère. Prikken ze door de onwaarheden in de media heen of laten ze zich makkelijk bedotten? Wat is waar en wat is onzin?
De vaste teamcaptains Klaas van der Eerden en Soundos El Ahmadi krijgen steun van gasten Laura Bakker en Isabelle Kafando van cabaretduo n00b. Prikken ze door de onwaarheden in de media heen of laten ze zich makkelijk bedotten? Wat is waar en wat is onzin?
De vaste teamcaptains Klaas van der Eerden en Soundos El Ahmadi krijgen steun van de gasten Evi Hanssen en Alex Ploeg. Prikken ze door de onwaarheden in de media heen of laten ze zich makkelijk bedotten? Wat is waar en wat is onzin?
Archief