Oogappels

Mei 2020
53:00

Helemaal perfect

3,0 55 x
Fabie organiseert het huwelijksfeest van Carola en Marcel, maar is ondertussen geschokt door haar onverwachte zwangerschap. Lodewijk is ingetrokken bij Merel en Erik nu Claire van hem wil scheiden.
April 2020
53:00

Schuld en boete

4,0 20 x
Carola maakt zich zorgen over Marcel. Max heeft het zwaar nu hij dagelijks moet reizen. Pip vertelt Dina dat ze zich zorgen maakt over Nina en Merel weet wat ze met het as van haar moeder moet doen.
50:00

Tussen droom en daad

4,0 28 x
Max heeft een kennismakingsdag bij een profclub. Als Tim aan Dina opbiecht dat hij ontslag heeft genomen is ze woedend. Erik gaat weer werken. De spanning tussen Marcel en Carola is nog om te snijden.
51:00

Horen, zien en zwijgen

4,0 12 x
Fabie is in alle staten, alleen Pip wordt betrapt bij het stelen. Dina maakt zich zorgen over de thuissituatie van Nina. Hansje geeft Max bijles en Merel pakt haar relatie met Ruud weer op.
51:00

Het groene monster

3,0 13 x
Marcel is boos over Carola's overspel, Fabie probeert de schoolkantine gezonder te maken en Lieke bezoekt een therapeut om van haar depressie af te komen. Tim verbergt dat hij ontslag heeft genomen.
Maart 2020
52:00

Ga je schamen!

4,0 14 x
De spanning tussen Merel en Erik loopt op en Erik krijgt meer last van zijn dwangneuroses. Hansje doet een pijnlijke ontdekking bij de voedselbank en Carola biecht dat ze is vreemdgegaan.
50:00

Erbij of niet erbij, da's de vraag

4,0 16 x
Pip sluit vriendschap met Nina en laat zonder toestemming een tattoo zetten. Lieke is nog steeds somber. Merel en Tim vragen daarom advies bij Miranda. Hansje's feest dreigt uit de hand te lopen.
51:00

Seksuele opvoeding voor beginners

4,0 10 x
Merel worstelt met de overgang en met haar moeder, Max wordt gescout op het voetbalveld en Carola valt als een blok voor verpleger Frank. Max betrapt zijn ouders Dina en Tim in bed.
51:00

Prinsjes en prinsesjes

4,5 11 x
Dina maakt zich zorgen over Max, omdat hij moet wennen aan de middelbare school. Fabie schrijft een boekverslag voor Mees en Chris weet Tim over te halen om samen naar Parijs te rijden.
Februari 2020
50:00

En ze leefden nog lang en gelukkig

3,0 11 x
Terwijl Erik en Merel hun best doen om hun huwelijk te redden, hebben Marcel en Carola een hele leuke avond in de kroeg. Fabie wijst haar ex-man de deur en Chris maakt zich zorgen over Lieke.
Archief