Over Mijn Lijk

Laatste aflevering
50:39
Over Mijn Lijk

Het gaat goed met Maaike (33). Samen met haar kinderen verbrandt ze de brieven die ze voor hun verjaardagen had geschreven voor als zij zou komen te overlijden. De familie van Zoë (28) komt samen om stil te staan bij de 40e dag na haar overlijden, een Indische traditie die belan...

Over Mijn Lijk gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 11
52:50
Het is de dag van de uitvaart van Zoë (28). Vrienden, familie en collega's komen bij elkaar om afscheid te nemen. Eva (24) had niet verwacht de leeftijd van 25 jaar te behalen. Het lukt haar tóch en daarom geeft ze een groot feest. De gezondheid van Jeffrey (36) gaat hard achteruit. Met een uitvaartondernemer bespreekt hij...
50:47
Eva maakt een handboek voor haar nabestaanden. Een abces in Jeffreys buik verstoort zijn behandeling. Maaike haalt geld op voor het goede doel. Tim neemt afscheid van Zoë.
50:25
Zoë voelt dat ze achteruitgaat, maar ze is ook mooi nieuws. Jegor krijgt de uitslag van een spannende scan. Eva bezoekt een gedenkbos met Matthijs en Jeffrey begint aan een nieuwe behandeling.
50:35
Jegor krijgt een spannende uitslag. Eva maakt zich zorgen en gaat naar het ziekenhuis. Jeffrey ontwerpt zijn grafkist en Maaike schrijft brieven aan haar kinderen voor na haar dood.
50:46
Zoë geeft een groot afscheidsfeest. Zolang haar lichaam het toelaat, gaat Maaike gewoon naar haar werk. Jeffrey klust zoveel als hij kan en Jegor en zijn vriendin hebben bijzonder nieuws.
51:03
Maaike heeft melanoomkanker, maar dit weerhoudt haar niet van haar passie: waterpolo. Zoë gaat langs bij een drukkerij om een rouwkaart uit te zoeken. Jegor gaat naar zangles en Eva gaat trouwen.
51:00
Jeffrey heeft darmkanker en is voetbalcoach. Zoë heeft botkanker en gelooft in reïncarnatie. Jegor krijgt een belangrijke MRI-uitslag. Eva heeft longkanker en geeft een feest omdat ze nog leeft.
Archief