Overspel In De Liefde

Seizoen 2
28:31

Auto-ongeluk

4,0 210 x
Kelly heeft een leuk leven: een goedlopend cateringbedrijf, een fijn huis, en een leuke vent. Hoewel, over dat laatste is ze de laatste tijd niet meer zo zeker. Ze krijgt namelijk steeds meer het gevoel dat haar man een ander heeft.
28:05

Verkeerd vermoeden

4,0 92 x
Eva runt samen met haar man Ruben een pas geopende huisartsenpraktijk. Haar blijdschap verdwijnt snel als ze het idee krijgt dat Ruben wel erg betrokken lijkt te zijn bij vrouwelijke patiënten. Gebeurt er meer dan alleen een behandeling of advies?
28:00

Aannemer met een kort lontje

4,0 78 x
Romys vriend heeft een goedlopend bedrijf, maar is hierdoor ook altijd druk en gestresst. Als hij een extra werkneemster aanneemt, is ze in eerste instantie dan ook blij dat hij wat meer rust krijgt. Totdat ze vermoedt dat de twee meer dan alleen samenwerken.
26:33

Naschoolse opvang

4,5 97 x
Diederik is gelukkig getrouwd en zijn gezin is het belangrijkste in zijn leven. Des te harder de schok als hij ontdekt dat zijn vrouw waarschijnlijk een affaire heeft. Hij gaat op onderzoek uit, maar komt hierbij meer te weten dan hij had gewild.
28:13

Chauffeur op de achterbank

4,7 96 x
In Overspel in de liefde worden mannen of vrouwen gevolgd die hun partner verdenken van overspel. Elisa staat op het punt te gaan trouwen met haar stoere vriend Mario. Alleen sinds hij een nieuwe baan heeft, lijkt zijn gedrag veranderd. Ze is bang dat hij vreemdgaat. En wat heeft zijn nieuwe baan hier mee te maken?
28:11

Potenrammers

4,0 38 x
In Overspel in de liefde worden mannen of vrouwen gevolgd die hun partner verdenken van overspel. Lineke's man speelt poker. Maar Lineke vreest dat haar man in werkelijkheid bij een andere vrouw in bed ligt. Waarom doft hij zich anders zo op? En hoe kan het dat hij zo weinig van de spelregels af weet? Lineke gaat op onder...
27:44

Plantjes water geven

4,3 75 x
In Overspel in de liefde worden mannen of vrouwen gevolgd die hun partner verdenken van overspel. Linda is gek op haar vriendje Joris, maar sinds zij terug is van een paar maanden stage in het buitenland merkt ze een verandering in zijn gedrag. Linda zet alles op alles om erachter te komen waar dit vandaan komt: is hij ver...
28:37

Criminele praktijken

2,7 79 x
In Overspel in de liefde worden mannen of vrouwen gevolgd die hun partner verdenken van overspel. Josje heeft het goed voor elkaar: een mooi huis, schattige kinderen en een liefhebbende echtgenoot. Als ze vermoedt dat haar man een affaire heeft, is haar schok dan ook groot. Gedurende haar zoektocht naar de waarheid stuit z...
28:53

Terug naar Oegstgeest

4,5 62 x
In Overspel in de liefde worden mannen of vrouwen gevolgd die hun partner verdenken van overspel. Desiree komt er achter dat haar vriend zijn studentenflat stiekem heeft aangehouden. Daar houden ze fake hospiteeravonden, waarbij ze proberen meisjes in bed te krijgen.
27:42

Dubbele leugens

4,0 85 x
In Overspel in de liefde worden mannen of vrouwen gevolgd die hun partner verdenken van overspel. Robert vermoedt dat zijn statusgevoelige vrouw hem bedriegt met haar baas, omdat ze de laatste tijd wel erg veel tijd op kantoor doorbrengt. Hij ontdekt dat zij inderdaad veel meer doet dan in haar werkomschrijving staat.
Archief