Overtreders

Laatste aflevering
43:05
Overtreders

Een man zorgt voor overlast op Amsterdam Centraal Station. Er is een grootscheepse politiecontrole in Den Haag en in Rotterdam neemt iemand zonder vervoersbewijs tijdens het uitschrijven van zijn boete de benen.

Overtreders gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 9
42:31
Vluchtgedrag in het openbaar vervoer van Rotterdam zorgt voor verwondingen. Een dakloze man misdraagt zich op Amsterdam Centraal Station en een foutparkeerder denkt er tussenuit te knijpen in Leiden.
42:10
Een dronken toerist zorgt voor schade en overlast in Amsterdam. Er is een bizarre noodsituatie in Leiden en op de snelweg heeft weginspecteur Matthew van Rijkswaterstaat een drukke dienst.
42:20
Er is hevig verzet in de binnenstad van Amsterdam en agressie in Den Haag. Handhavers Jody en Rouzbeh geven iemand voor de 26ste keer een boete voor hetzelfde vergrijp.
42:13
Er zijn ongenode gasten op de Dam in Amsterdam en kinderachtig gedrag in het metrogebied van Rotterdam. Handhavers Frans en Anil houden iemand staande die tegenwerkt en drugs blijft gebruiken.
42:33
Seizoen 9, Aflevering 20 van Overtreders is toegevoegd op vrijdag 22 december 2023. Overtreders is een amusementsprogramma bij Veronica. In dit programma volgen we het werk van handhavers op straat, in de natuur, het openbaar vervoer en op het water.
42:45
Seizoen 9, Aflevering 19 van Overtreders is toegevoegd op vrijdag 15 december 2023. Overtreders is een amusementsprogramma bij Veronica. In dit programma volgen we het werk van handhavers op straat, in de natuur, het openbaar vervoer en op het water.
42:54
Seizoen 9, Aflevering 18 van Overtreders is toegevoegd op vrijdag 8 december 2023. Overtreders is een amusementsprogramma bij Veronica. In dit programma volgen we het werk van handhavers op straat, in de natuur, het openbaar vervoer en op het water.
42:26
Een man zorgt hangend aan de reling voor overlast in Amsterdam. In Leiden wordt volop gecontroleerd op foutparkeerders. En in Scheveningen wordt er met man en macht gezocht naar een driejarig jongetje die vermist is. Wordt hij weer snel herenigd met zijn moeder?
42:22
Een wildplasser gaat uit zijn dak in Den Haag. Er is een discussie op Schouwen-Duiveland of iemand nou wel of niet lag te slapen in zijn camper. En we gaan mee het water op met Rijkswaterstaat in de wateren rondom Amsterdam.
42:51
Een opgefokte groep in Den Haag moet de Paleistuin uitgewerkt worden door handhaving, politie en Marechaussee. In Amsterdam is er een discussie of een winkelwagen ook een rollator is. En in het metrogebied van Rotterdam klimt een reiziger over de poortjes recht in de armen van de handhavers.
43:06
Seizoen 9, Aflevering 14 van Overtreders is toegevoegd op vrijdag 10 november 2023. Overtreders is een amusementsprogramma bij Veronica. In dit programma volgen we het werk van handhavers op straat, in de natuur, het openbaar vervoer en op het water.
42:33
Een vrouw slaat op de vlucht voor haar vriend in Amsterdam. Op Schouwen-Duiveland wordt een man gevonden langs de kant van de weg. In Den Haag betrapt boswachter Alex iemand in het bos die de wet overtreedt.
42:16
In Amsterdam wordt een man aangesproken, die claimt boven de wet te staan. In Rotterdam wordt een conducteur bedreigt en aangevallen met een mes. Handhavers Frans en Anil ontfermen zich over een dakloze vrouw die zichzelf voedt met verrot en beschimmelt eten.
41:38
In Zeeland wordt een vuurtje gestookt waar dat verboden is. Handhavers Frans en Anil komen in actie op Amsterdam Centraal Station, wanneer een dame roerloos op de grond ligt. En studenten maken er een puinhoop van in Leiden.
43:18
Een beschonken man in Leiden is wel heel erg van de wereld. In het metrogebied van Rotterdam weet een man dat hij niet mag roken, maar gaat toch de discussie aan wanneer hij een verbaal krijgt. En in Amsterdam hebben handhavers Jody en Marije hun handen vol aan een onhandelbare mevrouw.
42:40
Baldadig gedrag op straat in Amsterdam wordt direct aangepakt. Een reiziger in de Rotterdamse metro raakt geïrriteerd als hij staande wordt gehouden. En in Leiden wordt handhaver Johan compleet genegeerd, wanneer hij een fietser wil aanspreken.
42:48
Iemand in Amsterdam valt wel heel knullig door de mand. Er wordt in Rotterdam tegengesputterd in de metro. En op Schouwen-Duiveland schrikken Duitse toeristen van de hoge Nederlandse boetes.
42:42
List en bedrog in Rotterdam kost een reiziger een vermogen. Bij een alcoholcontrole op Schouwen-Duiveland gaat iemand ervandoor. En een bejaard stel klaagt over een hoogwerker in de straat in Leiden.
43:05
Handhavers in Amsterdam zijn niet gediend van iemands grote mond en beledigende uitspraken. Het cameratoezicht van de RET in Rotterdam is getuige van een klimpartij over de toegangspoortjes. En in Leiden staat een wel heel beroerd geplaatste steiger.
Archief