Paw Patrol

Paw Patrol gemist?

Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 15 (Pups Koelen Af / Pups Redden Boer Alex)

4,0 31 x
Het is heet in de Avonturenbaai en iedereen wil ijs. Helaas is alles op en de levering is laat. // Kaptein Turbot en Francois strijden tegen elkaar in een wedstrijd zakspringen.

Seizoen 4, Aflevering 5 (Pups Redden een Slaapfeestje / Pups Redden de Braderie)

3,0 12 x
Boer Al wil de schuur schoonmaken. Maar dan moeten zijn dieren wel een nachtje ergens anders slapen. // Zuma oefent het hagedissenschieten om een prijs te kunnen winnen op de braderie. Burgemeester Humdinger verstoort de boel.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 18 (Pups Maken Jam / Pups redden een Windsurfende Big)

3,0 8 x
Een mierenplaag verpest bijna het jam festival dat meneer Porter heeft georganiseerd. // Cornelius, de ondeugende big van boer Al wil niets liever dan het strand en het water op, maar daarmee brengt hij zichzelf en anderen in gevaar.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 26 (De Pups Blaffen met Dinosaurussen)

4,0 39 x
Ryder en de pups gaan met Kapitein Turbot fossielen zoeken. Rubble doet een heel bijzondere vondst en door alle opwinding heeft Rubble een bijzonder levendige droom waarin de Avonturenbaai vol zit met dinosaurussen!

Seizoen 2, Aflevering 8 (De Pups en de Strenge Vorst / De Pups Redden een Basketbalwedstrijd)

3,0 39 x
Het is winter in Avonturenbaai en de vorst zorgt voor de nodige problemen. // Burgemeester Goodway gaat de strijd aan met burgemeester Humdinger op het gebied van basketbal.

Seizoen 2, Aflevering 2 (De Pups Redden een Ruimtewezen / De Pups Redden een Vliegende Kikker)

4,5 23 x
De pups worden ingeschakeld om een gecrashte alien op weg naar huis te helpen. // Marshall doet met zijn kikker Smiley mee aan een wedstrijd maar Smiley gaat er ineens vandoor.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 24 (De Pups en de Dans in de Vuurtoren / De Pups Redden Ryder)

2,0 27 x
Burgemeester Goodway en Alex gaan met een boot het water op om de baby walvis beter te kunnen zien. Maar dan komt er een storm aan en moeten de pups hun redden. // Ryder ontdekt dat Gary vast zit op een klif, maar raakt zelf ook in de problemen.

Seizoen 1, Aflevering 19 (Pups Redden een Superpup / Pups Redden de Robot van Ryder)

4,0 21 x
Rubble doet alsof hij een super pup is maar raakt daardoor in de problemen. Ryder en de Paw Patrol moeten Rubble helpen! // Wanneer Ryder's robot pup op hol slaat veroorzaakt hij chaos in het stadje. Paw Patrol en Ryder moeten hem vinden.

Seizoen 1, Aflevering 18 (Pups Redden de Paaseieren)

4,0 7 x
De jaarlijkse paaseieren speurtocht is weer aan de gang en de pups helpen de burgemeester met het eieren versieren. De zoektocht naar een heel speciaal ei leidt Ryder en Paw Patrol naar een spannend avontuur.

Seizoen 1, Aflevering 15 (Pups Redden een Cowboyfeest / Pups Redden Alex)

4,0 14 x
Tijdens 'n cowboyfeest ontsnappen er 'n paar koeien uit 'n veewagon. De Paw Patroll moet de koeien terugdrijven naar 't station. // Wanneer hun vriend Alex besluit dat hij lid wil worden van de Paw Patroll, mag hij mee voor een noodgeval.
Archief