Peter Pannekoek

Peter Pannekoek gemist?

2022
1:29:41

Later was alles beter

4,7 6 x
Tweede voorstelling van cabaretier Peter Pannekoek, die werd bekroond met de Neerlands Hoop, de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Een show over veranderende tijden, macht, #MeToo, nieuwe verhoudingen tussen man-vrouw en mededogen. Het oude is aan het sterven, het nieuwe mo...
Afleveringen 2021
51:33

Zacht van binnen

3,0 9 x
Debuutvoorstelling van Peter Pannekoek. Over onze angsten en hoe dat ons leven regeert. Hilarisch, confronterend en scherp.
Afleveringen 2020

Later was alles beter (met gebarentolk)

4,0 22 x
Een show over veranderende tijden, macht, #MeToo, nieuwe verhoudingen tussen man-vrouw en mededogen. Het oude is aan het sterven, het nieuwe moet nog geboren worden, nu is het de tijd van monsters.
Afleveringen 2018

Zacht van binnen

4,0 20 x
De met vier sterren bekroonde debuutvoorstelling van Peter Pannekoek. Over onze angsten en hoe dat ons leven regeert. Hilarisch, confronterend en scherp. De met vier sterren bekroonde...
Afleveringen 2017

Zacht van binnen

4,0 52 x
Je kent hem van de Roast of Gordon en DWDD. Nu avondvullend. Hilarisch, confronterend en scherp. Ga dat zien! De met vier sterren bekroonde debuutvoorstelling van Peter Pannekoek. Over onze angsten en hoe dat ons leven regeert. Hilarisch, confronterend en scherp. Kijktip!
Archief