Plate Of Origin

Laatste aflevering
Plate Of Origin

Seizoen 1, Aflevering 10 van Plate Of Origin is toegevoegd op maandag 20 juni 2022. Plate Of Origin is een programma bij NET 5. Tien teams uit heel Australië vertegenwoordigen hun land van afkomst en gaan de strijd met elkaar aan om te bewijzen dat hun keuken de beste van de we...

Plate Of Origin gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Seizoen 1, Aflevering 9 van Plate Of Origin is toegevoegd op donderdag 16 juni 2022. Plate Of Origin is een programma bij NET 5. Tien teams uit heel Australië vertegenwoordigen hun land van afkomst en gaan de strijd met elkaar aan om te bewijzen dat hun keuken de beste van de wereld is.
Seizoen 1, Aflevering 8 van Plate Of Origin is toegevoegd op woensdag 15 juni 2022. Plate Of Origin is een programma bij NET 5. Tien teams uit heel Australië vertegenwoordigen hun land van afkomst en gaan de strijd met elkaar aan om te bewijzen dat hun keuken de beste van de wereld is.
Seizoen 1, Aflevering 7 van Plate Of Origin is toegevoegd op dinsdag 14 juni 2022. Plate Of Origin is een programma bij NET 5. Tien teams uit heel Australië vertegenwoordigen hun land van afkomst en gaan de strijd met elkaar aan om te bewijzen dat hun keuken de beste van de wereld is.
Seizoen 1, Aflevering 6 van Plate Of Origin is toegevoegd op maandag 13 juni 2022. Plate Of Origin is een programma bij NET 5. Tien teams uit heel Australië vertegenwoordigen hun land van afkomst en gaan de strijd met elkaar aan om te bewijzen dat hun keuken de beste van de wereld is.
In de laatste tweestrijd meet team Italië zich met team Venezuela. Verwoed proberen ze te voorkomen dat ze niet het laatste team zijn dat naar de eliminatieronde wordt gestuurd.
In het vierde duel neemt team India het op tegen team Libanon. De vurige kookstrijd zorgt voor een nieuw record binnen de competitie.
Team Vietnam en team Kameroen nemen het tegen elkaar op in de arena. Beide teams zijn klaar voor de overwinning, maar wordt de druk van de competitie hen te veel?
Team Griekenland neemt het op tegen team Frankrijk in de arena. Zal een Griekse tragedie leiden tot een Franse overwinning in de strijd om het beste voedsel van de wereld te vinden?
In de eerste kookstrijd neemt team China het op tegen team Australië om te bewijzen dat hun keuken de beste van de wereld is.
Archief