Platenbazen

Laatste aflevering
Platenbazen

In de allerlaatste aflevering van Platenbazen neemt Marijn Kuipers, de vrouw met de mooiste bunda van het land, het op tegen TikTok sensatie Duncan Tromp. Check hem snel!

Platenbazen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
Russo en Ta Joela gaan de strijd aan om de enige echte gouden plaat! Wie gaat er met de winst vandoor? Check het nu in de nieuwste Platenbazen!
Fitgirl Danique Hosmar neemt het op tegen Lieke Augustijn van Lekker Lullen de podcast! Check het nu in de nieuwste Platenbazen!
Eén ding is zeker: de gouden plaat willen ze allebei heel graag hebben! Wordt het Sean of Julia die hem mee naar huis mag nemen? Check het nu in de nieuwste Platenbazen!
Fraasie en Bilal krijgen het voor elkaar om de slechtste en beste scoren te halen! Maar wie gaat er met de winst van door? Check het nu in de nieuwste Platenbazen!
De hilarische muziekquiz waarin Stefan Jurriens en Julia van Reyendam het, samen met 2 muzikale vrienden, het tegen elkaar opnemen. Welk team heeft de meeste muziekkennis en is de ultieme platenbaas?
Archief