Poesjes

Laatste aflevering
Poesjes
5 x

II marathon

Op de Kattenlaan 9 woont de decadente kater Boudewijn met zijn trouwe butler, de schildpad Ed. Boudewijn is dol op champagne en kaviaar, maar niet zo dol op werken, dus om zijn luxeleventje te kunnen bekostigen ziet hij zich genoodzaakt een huurder te zoeken voor de zolderverdie...

November 2022

I marathon

21 x
Op de Kattenlaan 9 woont moederpoes Mimi met haar kittens; Django, Kaat, Lotje en Patrick. Vader Lucas werkt in het buitenland als muizenvanger. Als Mimi elke ochtend naar haar werk gaat, belooft Oom Boudewijn op zijn nichtjes en neefjes te passen. Hij woont onder Mimi met zijn trouwe butler, de schildpad Ed. In werkelijkh...
Januari 2022

Seizoen 2, Aflevering 11 - Winter

3 x
Het heeft gesneeuwd en de hele Kattenlaan is wit. De kittens hebben nog nooit zoiets moois gezien. Bij Boudewijn staat de deurwaarder op de stoep, hij heeft nog één dag om zijn schulden te betalen, anders staan ze allemaal op straat. Ed en Boudewijn organiseren een 'garage sale', hopelijk is de opbrengst van de verkoop van...

Seizoen 2, Aflevering 10 - Broer

5 x
Onverwachts staat Eds broer Nico voor de deur en daar is Ed niet zo blij mee. Ed moet een groot diner koken voor Boudewijn en laat Nico alleen achter in zijn huisje, maar of dat nou zo'n goed idee is?

Seizoen 2, Aflevering 9 - Dief

8 x
Het is herfst en Boudewijn wordt ontzettend melancholisch van al die vallende blaadjes. In de bed & breakfast is de overspannen politierat Wolfgang te gast met zijn geliefde knuffel Onnepon, die tot zijn grote schrik op een gegeven moment verdwijnt. Ook Ed blijkt spullen te missen en Luna is al tijden nergens te bekennen, ...

Seizoen 2, Aflevering 8 - Gilles

4 x
De langharige cavia Gilles is te gast in de bed & breakfast. Hij heeft smetvrees en is nogal schrikachtig. De kittens vinden hem eerst maar eng, maar ontdekken dan dat er onder de angstaanjagende buitenkant een gevoelig caviahart schuilgaat.

Seizoen 2, Aflevering 7 - Talentenjacht

3 x
Er is een talentenjacht in café 'De kom'. Ed geeft Mandarijn zangles en Luna vraagt zich af of zij ook talent heeft. De swingende wandelende tak Flang is er al van overtuigd dat hij zal winnen, maar dan kent hij Hugo en Boudewijn nog niet.
December 2021

Seizoen 2, Aflevering 13 - Oud en nieuw

8 x
Het is oudejaarsdag en de kittens zijn ervan overtuigd dat ze tot twaalf uur op kunnen blijven. Boudewijn wacht vol spanning op de uitslag van de Keiharde Knakenloterij. Hij volgt het advies op van Ada, de helderziende mossel, en staat een van zijn loten af aan Ed. Even later staat Fancy Fred van de Keiharde Knakenloterij ...

Seizoen 2, Aflevering 5 - Betrapt

4 x
Terwijl Boudewijn midden in een karmaklysma zit, betrapt hij Hugo en Mandarijn in zijn huiskamer. Zonder pardon laat hij Cathelijne en de kittens door Ed op straat zetten. Maar Hugo zou Hugo niet zijn als hij dat zomaar zou laten gebeuren.

Seizoen 2, Aflevering 4 - Isabelle

6 x
Ed mag vandaag de allereerste bed & breakfast gast ontvangen voor Boudewijn: Isabelle, wijngaardslak en slakunstenaar. Mandarijn heeft enorm last van hoogtevrees, maar Hugo heeft een briljant plan om die te overwinnen. Als dat maar goed gaat.

Seizoen 2, Aflevering 3 - Ongedierte

8 x
De bankrekening van Boudewijn is nog steeds leeg. Vreemd, want Cathelijne zegt dat ze de huur gewoon heeft overgemaakt. Van de zolderverdieping klinken vreemde geluiden. Ed vertrouwt het niet helemaal. De ongediertebestrijding komt het huis onderzoeken en de kittens weten nog net te ontsnappen.

Seizoen 2, Aflevering 12 - Kerst

18 x
Het is kerst en Boudewijn heeft ontzettend veel zin om dat in zijn eentje te vieren met een enorm feestmaal. De kerstman brengt iedereen cadeautjes, behalve Boudewijn, die maar niet kan begrijpen waarom hij wordt overgeslagen...
November 2020

Seizoen 2, Aflevering 2 - Café

19 x
De kittens hebben honger, maar gelukkig opent café 'De kom' vandaag haar deuren en heeft barvis Annie vast voor lekkere hapjes gezorgd. Hopelijk worden ze onderweg niet ontdekt door Boudewijn, want die heeft het al zwaar genoeg zonder illegale kittens in zijn huis.

Seizoen 2, Aflevering 1 - Buurvrouw

18 x
Om zijn luxe levensstijl vol te kunnen blijven houden ziet oom Boudewijn zich genoodzaakt om de bovenverdieping te verhuren aan de prachtige, alleenstaande Cathelijne. Maar is Cathelijne wel zo eerlijk als ze eruitziet? En wat draagt ze mee in haar grote, zware koffer?

Grote vakantie

12 x
Eindelijk rust! Denkt oom Boudewijn. De kittens en Mimi gaan naar Papa in Dubai. Butler Ed is er minder blij mee, maar krijgt er een nieuw vriendje bij.

Verjaardag

16 x
Feest op de Kattenlaan 9; de kittens zijn jarig! Het wordt uitbundig gevierd, behalve door oom Boudewijn die zijn gebroken hart probeert te verdrinken.

Liegen

8 x
Met sterke verhalen probeert Django indruk te maken op Pippa. Ondertussen doet oom Boudewijn er alles aan om zijn schaakwedstrijd tegen butler Ed niet te verliezen.

Ziek

8 x
Django is ziek, maar omdat hij niet stil kan zitten verspreidt de verkoudheid zich snel. Zelfs butler Ed heeft het flink te pakken, terwijl hij nou juist voor iedereen moet zorgen.

Hartenpijn

10 x
Oom Boudewijn is stikzenuwachtig want hij krijgt voor het eerst in zijn leven een date over de vloer. Butler Ed belooft hem te helpen, maar dat loopt anders dan gedacht.

Daten

15 x
Butler Ed krijgt onverwachts bezoek van een oude liefde. Het brengt hem in een lastige situatie; blijft hij bij de kittens of gaat hij met zijn liefde mee?
Archief