Real Men

Real Men gemist?

Mei 2017

Aflevering 6

4,0 30 x
De overgebleven mannen reizen naar Portugal voor het einddoel van hun avontuur: 1500 meter zwemmen in de oceaan, 40 km fietsen en 10 km hardlopen in de finale van de triatlon.

Aflevering 5

4,0 33 x
MMA-fighter Semmy Schilt leert de mannen alles over Zen zijn: focus en innerlijke rust. Alles wat ze nodig hebben om niet afgeleid te raken bij een mannelijkheidskeuring door zevenhonderd hitsige vrouwen bij een Chippendales-evenement!

Aflevering 4

3,0 28 x
De mannen leren fietsen van wielrenkampioen Anna van der Breggen en ze trappen af in een race tegen een groep fanatieke krasse knarren.
April 2017

Aflevering 3

3,0 30 x
Het draait dit keer allemaal om een nieuw dieet. Vroeger was de keuken het domein van hun vrouwen, maar nu moeten deze mannen zich op dit nieuwe en onbekende terrein begeven.

Aflevering 2

4,0 26 x
De mannen leren zwemmen van topzwemster Inge de Bruijn. Daarnaast moeten ze het hoofd boven water zien te houden in een confronterende uitdaging met tegenstanders die niet over al hun ledematen beschikken.

Aflevering 1

3,0 63 x
De vijf echte mannen ontmoeten elkaar en bovenal hun 'drill master', Guy van der Reijden. Hij confronteert hen met hun lichaam en ongezonde levensstijl. De mannen krijgen de schrik van hun leven als ze horen waar ze de komende maanden mee aan de slag gaan.
Archief