Recht Van Spreken

Recht Van Spreken gemist?

2020

Aad van den Heuvel

4,0 16 x
Eigenlijk had hij zeeman moeten worden, maar hij werd journalist: Aad van den Heuvel. De gelouterde oorlogsverslaggever, KRO-presentator en schrijver is ten tijde van dit programma 82 jaar. Hij blikt met Elles de Bruin terug op zijn veelbewogen loopbaan en leven. Aad van den Heuvel reisde voor het KRO-actualiteitenprogramm...

Louis van Dijk

4,0 25 x
Louis van Dijk blikt terug op zijn leven en spreekt openhartig over zijn gezondheid: er is bij hem de ziekte van Alzheimer geconstateerd.

Arnold Heertje

3,0 11 x
Nederlands econoom, hoogleraar en columnist Arnold Heertje blikt terug op zijn werk en leven. Heertje werd bekend door zijn oppositie tegen de Betuwelijn en zijn lesboek De Kern van de Economie.
Afleveringen 2019

Yvonne Keuls

4,0 18 x
Ze is 87 jaar, maar nog steeds onvermoeibaar aan het werk: schrijver Yvonne Keuls. Met presentator Elles de Bruin blikt ze terug op haar werk en leven.

Wim en Hans Anker

3,0 19 x
Het advocatenduo en de tweeling Hans en Wim Anker hebben in hun loopbaan veel geruchtmakende rechtszaken gedaan. Samen met presentatrice Elles de Bruin blikken ze terug op hun leven en carrière.

Lee Towers

3,0 17 x
Zanger Leen Huijzer, alias Lee Towers, is inmiddels 72 jaar oud maar peinst niet over stoppen. Samen met Elles de Bruin kijkt hij terug op zijn leven en carrière.

Monique van de Ven

4,0 18 x
Actrice Monique van de Ven blikt terug op haar leven en carrière tot nu toe. Een leven dat in het teken staat van film en later ook televisie.

Dries van Agt

3,0 17 x
Oud-minister van justitie en oud-premier Dries van Agt verhaalt over zijn roerige jaren in de politiek en het leven daarna.

In memoriam Johan Witteveen

4,0 21 x
Voormalig minister van Financiën Johan Witteveen blikt terug op zijn leven. Witteveen verloor zijn zoon, PvdA-senator Willem Witteveen, schoondochter en kleindochter bij de MH17-ramp.
Afleveringen 2018

In memoriam Hannie van Leeuwen

4,0 18 x
Het leven van Hannie van Leeuwen, in de oorlog koerierster voor het verzet, stond altijd in het teken van de politiek. Samen met Elles de Bruin kijkt Hannie terug op haar werk en leven. Hannie van Leeuwen, in de oorlog koerierster voor het verzet, stond altijd in het teken van de politiek. Samen met Elles de Bruin kijkt Ha...
Archief