Redders Op Zee

Redders Op Zee gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 3 x
Wie zijn deze stoere mannen en vrouwen die regelmatig hun leven wagen op het water? Hoe gaan zij om met hun eigen angsten en onzekerheden? De broertjes Plug zijn weer in actie en ook Gerwin is in Ouddorp druk met reddingen.

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 2 x
Een jaar lang is het wel en wee van de redders van de KNRM in beeld gebracht. De camera gaat mee als ze uitvaren maar ook als ze weer thuiskomen. Hoe verwerken zij een reddingsactie die niet goed is afgelopen? Redder Eric heeft veel steun aan zijn geloof. Eric vertelt hoe belangrijk de kerk en zijn geloof voor hem is.

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 4 x
Hoe verwerken de vrijwilligers een actie die niet goed afloopt? En hoe gaan deze stoere mannen en vrouwen om met hun eigen angsten? Redder Gerwin is in beeld en is er een reanimatie van een oudere dame op een boot. Een reanimatie die helaas niet goed afloopt.

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 4 x
Wat vindt het thuisfront er eigenlijk van dat vader of moeder vaak van huis is en, soms met gevaar voor eigen leven, anderen probeert te redden? Een gesprek daarover tijdens een barbecue bij redder Eric thuis met zijn gezin. Maar er is ook een heftig incident: er moet een overleden persoon uit het water gehaald worden.

Seizoen 1, Aflevering 1

3,0 1 x
Hoe verwerken de vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) een reddingsoperatie die niet goed afloopt? Redders én broers Donny en Maikel komen in actie om een drenkeling te redden van de verdrinkingsdood.
40:37

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 21 x
Wie zijn nou die vrijwilligers van de KNRM die zich met hart en ziel inzetten om hun medemens te redden? Met 45 reddingstations verspreid over het land is deze organisatie jaarlijks verantwoordelijk voor ruim 2000 reddingen en hulpverleningsactie. Een van die redders is Natascha. Deze voormalige stewardess koos heel bewust...
Archief