Release Reacties

Laatste aflevering
09:58
Release Reacties

Wat was het opvallendste moment van Vrienden van Amstel Live? Kent Koen (Bankzitters) de lyrics van zijn eigen track? En wie van de mannen is de grootste charmeur? Check het in de nieuwste aflevering van Release Reacties!

Release Reacties gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2023
06:54
Hoe gingen de schoolfeestjes van Jasper Demollin eraan toe? Wie is de crush van Duncan Tromp? En komt er een 1 uur challenge met Russo en Gordon? Je ziet het in de nieuwste Release Reacties Special!
10:06
Welke scoop heeft Russo over Kraantje Pappie? Hoe zit het met zijn liefdesleven en hadden de Bankzitters wel naar het Songfestival gegaan als Russo Cupido had geproduceerd?
Seizoen 2022
08:13
538 viert zijn 30ste verjaardag en daarom deze week een speciale aflevering van Release Reacties, waarin 6 bekende gezichten luisteren naar de grootste hits van de afgelopen 30 jaar! Zij delen hun meest bizarre, gênante of persoonlijke herinneringen aan deze tracks.
09:31
Deze week is Marijn Kuipers te gast in Release Reacties! Marijn is niet vies van een goed feestje en neemt ons mee in haar dronken avonturen. Verder komen we alles te weten over haar versiertips en vertelt ze over haar grootste slaapkamer blunder. Aan aandacht van mannen geen gebrek, want er sliden regelmatig YouTubers in ...
09:33
Deze week is Willie Wartaal te gast in Release Reacties! Met zijn eigen sausje recenseert hij nieuwste releases en laat daarbij niks onbesproken. Daarnaast doet hij een boekje open over De Jeugd. Want hoe gaat het er Tegenwoordig backstage aan toe en komt er nieuwe muziek aan? Hij verklapt het geheim van zijn lange relatie...
11:34
Deze week geeft Nesim el Ahmadi zijn ongezouten mening over de nieuwste releases in Release Reacties! En daar moeten Suzan en Freek aan geloven. Daarnaast is hij open over de zware periode rondom hun IVF traject, vertelt hij wie van de jongens van Supergaande de dikste bankrekening heeft en biecht hij op veel naar Meau te ...
11:53
In Release Reacties checken jouw favoriete artiesten, BN'ers & influencers de nieuwste releases. Ze geven hun ongezouten mening over de tracks en beantwoorden tegelijkertijd vragen over hun persoonlijke leven.
12:02
Harrie Snijders a.k.a Harrie de Hengst of ook wel Harrie van het Kamp is deze week te gast bij Release Reacties! Deze man is misschien wel de meest spraakmakende Ex On The Beach kandidaat ooit. Maar daarnaast heeft hij ook zijn eigen bedrijven en is hij DJ. Zo vertelt hij hoe hij zich ooit het podium op heeft gebluft, schi...
08:55
538 viert zijn 30ste verjaardag en daarom deze week een speciale aflevering van Release Reacties, waarin 8 bekende gezichten luisteren naar de grootste hits van de afgelopen 30 jaar! Zij delen hun meest bizarre, gênante of persoonlijke herinneringen aan deze tracks.
Archief