Royal Flying Doctor Service

Laatste aflevering
45:00
Royal Flying Doctor Service
Verlopen

Terwijl hij wacht op de uitspraak van zijn tribunaal, moet Pete zijn grootste angsten onder ogen zien, wanneer hij, een rouwende Wayne en de RFDS-bemanning allemaal opgeroepen worden naar een catastrofaal bootongeluk met meerdere slachtoffers.

Royal Flying Doctor Service gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
44:32
Verlopen
Op het liefdadigheidsevenement van Dolly Hardon verandert wat een leuke avond had moeten zijn in chaos, vanwege slechte xtc die rondgaat.
46:04
Verlopen
Op de dag van Timmy's begrafenis probeert Wayne zijn verdriet alleen onder ogen te zien, totdat hij wordt geconfronteerd met de persoon die hij verantwoordelijk acht voor Timmy's dood. Wayne is vol van woede, wat ernstige gevolgen heeft voor zijn eigen gezondheid.
47:52
Verlopen
Wayne's wereld staat op zijn kop wanneer de behandeling van een patiënt een schrijnende wending neemt.
44:35
Verlopen
Eliza leidt het onderzoek naar het White Cliffs-incident, terwijl het team te maken krijgt met een parachuteongeval, een vermiste patiënt en een oude vriend die een gevaarlijke val heeft gemaakt.
43:56
Verlopen
Een zevenjarige jongen raakt vermist in de outback. In een race tegen de klok probeert men hem te vinden, terwijl de RFDS wordt opgeroepen om zijn gewonde vader te helpen.
48:17
Verlopen
Pete ontdekt dat zijn noodhulpactie bij White Cliffs grote gevolgen heeft. Hij, Wayne en Chaya worden opgeroepen om het geheim van een ernstig zieke patiënt voor haar man verborgen te houden.
44:57
Verlopen
Vanwege personeelstekort werkt het team tegen zijn grenzen aan. Middenin de chaos van de rodeo op de White Cliffs wordt Pete gedwongen om buiten zijn vakgebied te handelen, wanneer een auto-ongeluk meerdere slachtoffers betreft.
Seizoen 1
43:47
Verlopen
Terwijl de inzamelingsactie van het RFDS van start gaat, overnacht Pete in een afgelegen kliniek. Daar verandert het geval van een jongen met een hersenschudding in een mogelijk fatale situatie.
42:10
Verlopen
Een rampzalige explosie in een ondergrondse mijn zorgt voor een groot aantal slachtoffers. De RFDS wordt opgeroepen om het leven te redden van twee broers die bij de explosie betrokken zijn.
44:53
Verlopen
Waynes persoonlijke problemen gaan over in zijn werk, wanneer hij wordt geconfronteerd met een suïcidale patiënt en een medische evacuatie naar Adelaide.
42:57
Verlopen
Tijdens een ophaalactie op een afgelegen plek ontstaat een gewelddadige situatie. RFDS probeert alle patiënten de lucht in te krijgen voordat het donker wordt.
43:56
Verlopen
Tijdens een enorme zandstorm heeft het team moeite om een patiënt in leven te houden, terwijl ze in de lucht zijn.
43:30
Verlopen
Een zevenjarige jongen raakt vermist in de outback, terwijl de RFDS wordt opgeroepen om zijn gewonde vader te helpen.
41:00
Verlopen
Eliza twijfelt aan haar beslissing om naar Australië te verhuizen. Petes wrok jegens haar komt tot een hoogtepunt tijdens een gespannen bevalling in de lucht.
41:57
Verlopen
Wanneer Eliza Harrod voor het eerst als arts meegaat met de RFDS, vraagt de rest van het team zich af of ze het aankan.
Archief