Rudy's Grote Kerstshow

Rudy's Grote Kerstshow gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 20 - Stay Trudy

4,0 6 x
Barbara dreigt met een rechtszaak als Rudy niet het podium op gaat. Gelukkig krijgt hij hulp van zijn zus en van Sara.

Seizoen 1, Aflevering 19 - The show must go on

4,0 5 x
Terwijl Rudy zich klaar maakt voor zijn optreden, verstoort Sara de kerstavond van Andries. Ze moet en zal naar de kerstshow om haar ouders vrij te pleiten. Rudy is de enige die de waarheid kent. Maar zal hij die ook vertellen?

Seizoen 1, Aflevering 18 - Terug bij af

4,0 11 x
Als Rudy hoort dat zijn ontvoerders zijn gepakt, zorgt dat bij hem voor minder blijdschap dan bij zijn omgeving. En ook in het dorp van Sara is de schok groot.

Seizoen 1, Aflevering 17 - Laat het los

4,0 18 x
Rudy pakt zijn oude leven weer op, alsof er niks gebeurd is, tot ongeloof van Bernd. Sara maakt zich klaar om naar Frankrijk te gaan, maar vergeet haar belangrijkste bezit.

Seizoen 1, Aflevering 16 - Verdere instructies volgen

3,0 18 x
Het kerstspel kent winnaars en verliezers. Lukt het Rob en Jetty om het losgeld ongezien in handen te krijgen? En hoe reageert Fay als ze van Shannah hoort wat ze gezien heeft?

Seizoen 1, Aflevering 15 - Hulp uit onverwachte hoek

3,0 8 x
Het filmpje van Rudy gaat viral, maar daar is niet iedereen blij mee. Fay is in alle staten. Gelukkig springt Barbara bij om ze uit de brand te helpen.

Seizoen 1, Aflevering 12 - Wie niet waagt

4,0 10 x
Rudy haalt Sara over om naar de kerstmarkt te gaan. Ze hebben de tijd van hun leven, maar hun dag eindigt al net zo ongelukkig als de autorit van Jim en Barbara.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Onverwacht bezoek

4,0 8 x
Als het koor van Sara op de stoep staat, blijkt dat niet het enige onverwachte bezoek. Ook een familielid uit Zeeland duikt plotseling op.

Seizoen 1, Aflevering 10 - Een boom in huis

3,0 6 x
Rudy gaat zich steeds meer thuis voelen bij Sara. Hij mag zelfs met Rob een boom uitzoeken. Shannah en Julian brengen een bezoek aan Dynamite en komen tot een schokkende ontdekking.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Even wennen

3,0 5 x
Rudy is weer terug, maar niet iedereen is daar blij mee. Sara is niet vergeten hoe hij haar belazerd heeft. Rob en Jetty zoeken contact met Rudy's ouders, maar die willen eerst een teken van leven.
Archief