S.W.A.T.

Laatste aflevering
40:28
S.W.A.T.

S.W.A.T. wordt geconfronteerd met hun gevaarlijkste tegenstander tot nu toe wanneer een gewelddadige cel van extremisten wraak wil nemen door een deel van Los Angeles op te blazen, met mogelijk duizenden slachtoffers.

S.W.A.T. gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 7
39:31
Een groep gewelddadige eco-terroristen ontvoert de tienerzoon van de directeur van een energiebedrijf. Het team moet de verknipte motieven van de ontvoerders ontrafelen, voordat ze een riskante reddingsmissie kunnen uitvoeren.
40:26
Tan probeert zijn nieuwe liefde en zijn collega-journalisten te redden, wanneer huurlingen een chic avondevenement voor correspondenten verstoren.
40:26
20-Squad probeert een koelbloedige sluipschutter, die Los Angeles terroriseert, op te sporen. Hondo ontdekt een link met zijn eigen buurt die een persoonlijke draai geeft aan de klopjacht.
40:21
Verlopen
Een vrouwelijke groep overvallers lokt rijke vips in de val om ze te vermoorden. Hondo en 20-Squad worden ingeschakeld om FBI-agent Jackie Vasquez te helpen bij het gevangennemen van de gevaarlijke voortvluchtigen, voordat er nog meer slachtoffers vallen.
40:22
Verlopen
Nadat ze een gijzelaar hebben genomen, barricadeert een familie, die gelooft dat de wereld vergaat, zich in hun complex. 20-Squad probeert de gijzelaar te bevrijden. Deacon geeft officieel te kennen dat hij zich terugtrekt uit S.W.A.T.
Seizoen 6
39:39
Verlopen
Het team werkt samen met de narcoticabrigade om een meedogenloze kartelbaas te stoppen die oorlog voert in de straten van Los Angeles. Zijn motief: wraak op de moord van zijn zoon.
39:30
Verlopen
SWAT werkt samen met de DEA om meerdere bendes uit te schakelen, maar ontdekt dat een wreed kartel wortel schiet in de stad en talloze levens in gevaar brengt. Hicks behaalt een belangrijk jubileum.
39:40
Verlopen
Na een reeks gewelddadige huisinbraken, haast het team zich om een groep tegen te houden die het op oudere slachtoffers heeft gemunt. Danny Wright, een oude vriend van Hondo en voormalig leider van het mariniersteam, wendt zich tot Hondo voor hulp wanneer zijn dochter vermist wordt.
Seizoen 7
40:16
Verlopen
Nadat een lid van de 20-Squad is neergeschoten, starten Hondo en het team een ​​klopjacht door de hele stad op de verantwoordelijke drie mannen. Luca wordt geconfronteerd met een aantal moeilijke beslissingen over zijn toekomst bij S.W.A.T.
39:07
Verlopen
Nadat een transportbusje van de gevangenis is gekanteld, zitten Hondo en het team drie vrouwelijke voortvluchtigen achterna, onder wie een seriemoordenaar die op het punt staat toe te slaan.
Seizoen 6
39:03
Verlopen
Het team probeert de identiteiten te achterhalen van ontvoerders, die de familie van een gevangenisbewaker gijzelen, voordat het te laat is. Tan staat voor een moeilijke, persoonlijke beslissing.
39:58
Verlopen
Wanneer een overval op een gepantserde geldauto eindigt in een bloedbad, haast het team zich om de waardevolle juwelen op te sporen, voordat er nog meer levens verloren gaan. Hondo's moeder, Charice, brengt hem een bezoekje.
39:48
Verlopen
Het team werkt samen met de FBI om een van de meest gezochte voortvluchtigen op te sporen. Hondo en Nichelle worden geconfronteerd met een onverwachte ontwikkeling tijdens haar zwangerschap.
38:45
Verlopen
Wanneer geheime informatie in de verkeerde handen valt, probeert het team een gevaarlijk complot tegen voormalige leden van het Amerikaanse leger te stoppen. Luca staat voor een uitdagende keuze, als een familielid plotseling ziek wordt.
39:27
Verlopen
Wanneer Hicks erop aandringt dat S.W.A.T. deelneemt aan Patrol Day, in een poging de banden aan te halen met de gemeenschap, hebben Hondo en Deacon hun handen vol aan het begeleiden van de nieuwste teamleden. Tan, die geschorst is, onderzoekt een mysterie dicht bij huis.
Seizoen 7
40:23
Verlopen
Terwijl hij traint met Long Beach S.W.A.T., ontdekt Street dat een motorclub een voorraad pantserdoorborende kogels heeft gestolen. Hij stuurt 20-Squad op jacht naar de bende, voordat ze een gevaarlijke overval kunnen plegen.
39:06
Verlopen
S.W.A.T. zit een Chileense wapenhandelaar achterna, nadat hij een vrouw en haar dochter van een feestje in Los Angeles heeft ontvoerd. Tan kruist zijn broer en wordt gedwongen open te zijn tegenover zijn familie over zijn scheiding met Bonnie.
Seizoen 6
39:58
Verlopen
Het SWAT-team werkt samen met Major Crimes tijdens een riskante missie om een undercoveragent uit een gevaarlijke misdaadorganisatie te halen.
38:13
Verlopen
Wanneer er door heel Los Angeles gewelddadige rellen uitbreken, wordt Hicks herinnerd aan een pijnlijk hoofdstuk uit zijn verleden.
Archief