S.W.A.T.

S.W.A.T. gemist?

Seizoen 4
40:22

Seizoen 4, Aflevering 16

Verlopen 4,6 45 x
Vier veroordeelde moordenaars nemen een gerechtsgebouw over, met Hondo en Deacon erin opgesloten.
40:01

Seizoen 4, Aflevering 15

Verlopen 4,7 17 x
S.W.A.T. achtervolgt een bende bankovervallers die steelt van de rijken om de armen te helpen. Deacon worstelt met het aanpakken van racistische agenten.
39:01

Seizoen 4, Aflevering 14

Verlopen 4,6 23 x
Wanneer de Imperial Dukes weer opduiken, moet S.W.A.T. een grootschalige aanval stoppen. Terwijl Hondo zich zorgen maakt om Darryl, wordt Deacon ongemakkelijk van een nieuwe rekruut.
40:12

Seizoen 4, Aflevering 13

Verlopen 3,0 10 x
Het team moet samenwerken met de FBI om een bende huurlingen te arresteren, wanneer een rijke CEO het land probeert te ontvluchten vanwege het plegen van ponzifraude. Chris raakt een dieptepunt en Hondo maakt zich zorgen dat hij Darryl zal verliezen.
40:23

Seizoen 4, Aflevering 12

Verlopen 2,0 6 x
Hondo en Street worstelen met familieproblemen, terwijl S.W.A.T. de moord onderzoekt op een vooraanstaande journalist.
39:58

Seizoen 4, Aflevering 11

Verlopen 4,0 9 x
Hicks heropent een vijftien jaar oude zaak met hulp van Buck en Mumford. Terwijl Chris moeite heeft met de dood van haar vriend, komt Hondo erachter dat Darryl een bedrijf wil beginnen met Leroy. Hondo vertrouwt echter Leroys motieven niet.
40:03

Seizoen 4, Aflevering 10

Verlopen 4,0 8 x
Terwijl het SWAT-team de LAPD helpt bij het zoeken naar de hoofdverdachte bij de vermissing van een vrouw, worden ze in het veld vergezeld door een nieuw teamlid, Nora Fowler. Ook komt de persoonlijke spanning tussen Chris en Street tot een hoogtepunt, als beiden wachten op Hicks beslissing over wie de winnaar is van een l...
40:15

Seizoen 4, Aflevering 9

Verlopen 2,5 8 x
Een tragische missie zorgt ervoor dat elk lid van het SWAT-team op een andere manier te maken krijgt met emotionele stress. Chris worstelt met haar verdriet terwijl Hondo zich concentreert op het opbreken van de terroristische White Knights.
39:29

Seizoen 4, Aflevering 8

Verlopen 4,0 1 x
S.W.A.T. zit een racistische groepering achterna die verantwoordelijk is voor een reeks haatmisdrijven in de stad. Deacon worstelt met een grote beslissing over de toekomst van zijn dochter, wanneer Annie hun dochter wil inschrijven voor een privéschool.
39:27

Seizoen 4, Aflevering 7

Verlopen 4,0 10 x
Een sluipschutter richt zich op de brandweer van Los Angeles. De rivaliteit tussen Chris, Street en Tan stijgt. Ook de relatie van Street en Molly staat onder druk door zijn gecompliceerde geschiedenis met zijn moeder.
Archief