Secrets & Lies

Secrets & Lies gemist?

April 2017
41:51

Aflevering 6

4,0 42 x
Ben beschuldigt Jess van de verdwijning van zijn jongste dochter, Eva, waarop zij hem beticht van aanranding. Ben wordt gedwongen te vluchten, maar stuit dan plotseling op een belangrijk bewijsstuk om de moordenaar te identificeren.
41:04

Aflevering 5

3,0 31 x
Ben treft een mysterieuze man en een bebloed jasje aan in een leegstaand huis, dicht bij de vindplaats van de vermoorde Thom. Als hij het jasje aan rechercheur Corneille wil tonen, is het plotseling verdwenen. Ben is diep geschokt als hij een mogelijke aanwijzing vindt in de slaapkamer van Jess.
Maart 2017
41:39

Aflevering 4

4,0 17 x
Ben ontdekt dat zijn buurvrouw Vanessa een duister geheim verbergt dat Thoms moordzaak op zijn kop zou kunnen zetten. Ondertussen probeert hij het moordwapen ongezien in de rivier te dumpen, maar deze poging mislukt. Rechercheur Cornielle blijft Ben nauwlettend in de gaten houden.
42:40

Aflevering 3

3,0 21 x
Na een gewelddadige confrontatie met Paul doet Ben een schokkende bekentenis die zijn gezin voorgoed uit elkaar kan drijven. Bens wanhoop stijgt tot ongekende hoogte als hij het moordwapen in zijn eigen auto aantreft.
43:17

Aflevering 2

3,0 32 x
Jess komt met overtuigend bewijs dat haar ex-man Paul de moord op Thom op zijn geweten heeft. Ben kaart dat bij de politie aan, maar zijn beweringen worden genegeerd. Daarop besluit Ben zelf op onderzoek uit te gaan. Ondertussen vertoont zijn zestienjarige dochter Tasha vreemd gedrag.
41:09

Aflevering 1

3,0 42 x
Familieman Ben Gundelach vindt het levenloze lichaam van zijn 4-jarige buurtgenootje Thom. Rechercheur Ian Cornielle start een onderzoek naar de moord en Ben wordt gelijk als hoofdverdachte gezien. Hierdoor staat de relatie met zijn vrouw op springen en ontvangt zijn dochter Tasha haatberichten. Zelf wordt hij constant in ...
Archief