Shadowland

Laatste aflevering
Shadowland

We zien hoe de anti-vaccinatieactivist die een nep-COVID-behandeling aanprijst, steeds verder in de problemen raakt en we volgen een ontevreden veteraan die probeert een einde te maken aan het Amerika zoals wij dat kennen.

Shadowland gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
We zien hoe een vrouw wanhopig probeert om haar kinderen te beschermen als ze denkt dat de nieuwe overtuigingen van haar man hen in gevaar brengen. Daarnaast zien we hoe een vader met een duister wereldbeeld probeert om de voogdij over zijn dochter terug te krijgen.
We zien hoe een man zijn achterban probeert te vergroten door in te spelen op de grootste angsten van mensen over hun kinderen. Daarnaast zien we hoe twee anti-vaccinatieactivisten een onverwacht bondgenootschap vormen.
Er wordt een moeder geportretteerd die denkt dat machtige krachten haar kinderen kwaad willen doen. Daarnaast zien we hoe een deelnemer aan de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021 uit de gevangenis probeert te komen en op welke manier een beroemde pastoor zijn volgers in gevaar brengt.
Een anti-vaccinatie-influencer wordt geportretteerd. Zijn aanhang wordt steeds groter en hij maakt reclame voor een gevaarlijke nepbehandeling van COVID-19. Daarnaast zien we hoe een beroemde predikant, die wordt gezien als een bedreiging voor de democratie, geconfronteerd wordt met mogelijke gevolgen van zijn acties.
Er wordt een vrouw geportretteerd, die mogelijk twintig jaar de gevangenis in moet voor deelname aan de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021. Daarnaast zien we een man en vrouw, die door hun rotsvaste overtuiging dat een machtige elite de wereld regeert, steeds verder afdrijft van hun familie en vrienden.
Archief