Shetland

Laatste aflevering
55:58
Shetland

Het team loopt een race tegen de klok om te voorkomen dat er zich een ramp in Lerwick voltrekt. De verdachte voelt zich in het nauw gedreven door de politie en probeert op extreme wijze een politiek statement te maken. Uit een verhoor komt informatie aan het licht dat het team o...

Shetland gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 7
56:43
Nu Perez meer weet over het dubieuze verleden van Lloyd, legt hij hem het vuur aan de schenen. Ook Martin lijkt meer op z'n kerfstok te hebben wanneer er nieuwe foto's opduiken. Er zijn vermoedens over een tweede bom en wanneer daar uit geheime berichten meer informatie over aan het licht komt, is het alle hens aan dek.
57:55
Perez vaardigt een arrestatiebevel uit voor Connor en gaat met diens familie en vrienden op zoek naar een reden waarom Connor een bom zou willen maken. Sandy zoekt uit waarom William Rodgers naar Shetland gekomen was en Abbie wantrouwt Martin, een vaste gast in de B&B, die een geheim lijkt achter te houden.
58:14
Er komt steeds meer bewijs dat Connor nog in leven moet zijn en tevens betrokken zou zijn bij de dood van Bryd. Zijn moeder weigert dit echter te geloven en Abbie doet een schokkende bekentenis. Na een doorbraak in de zaak komt iemand van het team in een levensgevaarlijke situatie terecht.
57:12
Na een lugubere vondst proberen Perez en zijn collega's te achterhalen wie het slachtoffer is en de zoektocht naar Connor wordt urgenter. Wanneer Danny plotseling Shetland verlaat, gaat Perez achter hem aan. Bryd gaat in haar eentje op zoek naar Connor, maar daarmee zet ze veel op het spel.
58:53
Perez gaat op zoek naar de vermiste auteur Connor Cairns. Er lijkt weinig reden tot paniek, maar dan komen er duistere zaken uit het verleden aan het licht. Er duikt een onbekend stel op en Connors familie wordt bedreigd. Na een lugubere vondst is iedereen in rep en roer.
Seizoen 6
1:52:49
Het onderzoek naar de moord op Galbraith lijkt op een dood spoor te zijn beland. Dan overtuigt Tosh Perez ervan om nog eens te kijken naar het vreemde verhaal van Marie-Ann Ross, een meisje dat meer dan twintig jaar geleden zou zijn weggelopen. Dat voert hen uiteindelijk naar het afgelegen eiland Fetlar, waar ze cruciale i...
1:54:10
Er wordt een klopjacht georganiseerd om de man te vinden die Sandy heeft aangereden. Lynda breekt eindelijk en smeekt Perez om hulp. In ruil daarvoor noemt ze een naam. Er duiken meerdere onverwachte aanknopingspunten op, maar het is maar de vraag of ze allemaal relevant zijn. Tot ieders verbazing komt een verdachte zichze...
1:54:26
Wanneer een prominente inwoner van de Shetlandeilanden op klaarlichte dag in de deuropening doodgeschoten wordt, keert Jimmy Perez direct na de uitvaart van zijn moeder terug om de moord te onderzoeken. Het slachtoffer had tal van vijanden, met name vanwege zijn betrokkenheid bij de vrijlating van Donna Killick, die gevang...
Archief