Shownieuws

Laatste aflevering
39:20
Shownieuws

Vandaag kleurt Nijmegen weer roze en Frans Bauer draagt daar met plezier zijn steentje aan bij en doet hij een boekje open over het politie incident van afgelopen week. De gekte rondom Roxy Dekker bereikt een hoogtepunt. En we spreken Dave Roelvink over de geruchten rondom zijn ...

Shownieuws gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2024
38:14
Een week nadat ze afscheid heeft moeten nemen van haar grote liefde, is Wieteke van Dort op 81-jarige leeftijd overleden. Na 14 jaar procederen zegt Rob Bolland nieuw bewijs te hebben tegen Willem van Kooten. En Gerard Joling heeft een blauwtje gelopen bij een bekende zangeres.
37:31
Heel bekend Nederland heeft zich maandag op het Leidseplein in Amsterdam verzameld om Peter R. de Vries te eren. Nu Ali B veroordeeld is, komt ook AVROTROS met een statement. En terwijl iedereen geniet van eindelijk een beetje zomer, zet Trijntje Oosterhuis de kerstboom op.
28:19
Geschokte reacties na de moordaanslag op Donald Trump. De VI-mannen over de laatste Vandaag Inside Oranje. Nijmeegse Vierdaagsefeesten barsten los met Marco Schuitmaker en Lee Towers.
23:59
Vriendin Wibi Soerjadi speelt grote rol bij zijn tuinconcerten. Mart Hoogkamer bedolven onder de felicitaties omdat hij vader wordt . En de winnaar van Het Perfecte Plaatje op reis.
24:42
Vandaag is de uitspraak in de zaak van Ali B. De rapper is veroordeeld tot een celstraf van twee jaar. Een emotionele Jill Helena reageert op de uitspraak van de rechtbank. En Mark Rutte praat over alles, behalve politiek.
27:02
Groots nieuws voor Mart Hoogkamer. Hij en zijn vriendin Jennifer zijn in verwachting van een kleine. Een duik in het imperium van Ali B. De man van Wieteke van Dort, Theo Moody, is afgelopen maandag overleden op 86-jarige leeftijd.
24:18
Rob Kemps boekt internationale successen. Andre Hazes reageert op de commotie die hij afgelopen week veroorzaakte met de opmerking over zijn moeder. En we gaan live met Nicolette van Dam en Bas Smit die nagelbijtend het eerste deel van de wedstrijd hebben zitten kijken.
25:08
De spanning begint nu echt hoog op te lopen voor Oranje, ook bij bekend Nederland. Wesley Sneijder, Gerard Joling, Mart Hoogkamer, noem het maar op. Ze doen allemaal hun voorspellingen. We hebben de allereerste beelden van Linda de Mol als Cheryl Morero. En ontwikkelingen rondom de rechtszaak tegen Ali B, de uitspraak zal ...
23:19
Een indrukwekkende mijlpaal: Linda de Mol bereikt vandaag de leeftijd van 60 jaar. En haar dierbaren zijn er als de kippen bij om haar bij ons te feliciteren. Verder een update over de vete tussen André Hazes en zijn voormalige schrijfteam, ze vertellen er zelf alles over en een sneer kon natuurlijk niet uitblijven. En Pet...
27:18
Bekend Nederland is in extase nu Nederland de halve finale van het EK heeft bereikt. Rachel Hazes reageert woest op harde grap zoon Andre. Het sprookjesachtige huwelijk van onze Hart van Nederland-collega Annemarie Bruning.
23:32
Gordon viert zijn 56e verjaardag in Dubai. Davina Michelle kijkt met ons terug op haar show in Londen. En een woeste dj Hardwell breekt abrupt een optreden af.
23:42
Davina Michelle is onderweg naar Engeland voor het grootste festival van Londen. Taylor Swift staat voor de 2e avond in een bomvolle Johan Cruijff ArenA. De Douwe Bob documentaire komt er nu echt. Na veel uitstel dook ineens de trailer op van de documentaire over zijn veelbewogen tijd.
26:32
André Hazes en Mart Hoogkamer schuiven aan, over hun liedje samen en meer, Voor Yves Berendse liggen succes en tegenslag dicht bij elkaar met een rechtszaak en een droom die uitkomt. En verontrustend nieuws over Mark Gillis; hij vecht voor zijn leven op de intensive care.
25:49
Matthijs van Nieuwkerk en RTL gaan niet verder met elkaar. Amsterdam is overspoeld door duizenden fans van Taylor Swift. En na de klinkende overwinning op Roemenië treft het Nederlands elftal zaterdag Turkije. Dat betekent voor Nederlandse artiesten dat ze hun planning al aan het omgooien zijn.
24:46
We vieren de 3-0 overwinning, maar onze koning is nog steeds niet gesignaleerd op het EK? Albert gaat een musical produceren, waarvan hij onlangs nog op tv vertelde het verschrikkelijk te vinden, hoe zit dat? En Dirk Kuijt en zijn ex-vrouw Gertrude zijn in 2020 al gescheiden, maar staan vandaag weer in de rechtbank.
24:26
Bekend Nederland is klaar voor de wedstrijd tegen Roemenië. Er wordt steeds meer bekend over de nieuwe liefde van Lil Kleine. En John de Bever is bij ons na een zeer emotionele reis naar Curaçao.
25:37
Chantal Janzen was in tranen op een groot evenement. Gaat Joost Klein voor België meedoen aan het Songfestival? De familie Hazes staat op geheel eigen wijze stil bij de de 73e verjaardag van André senior.
24:22
Sylvie Meis en haar nieuwe liefde op de foto samen. En we weten al helemaal wie deze man is en hoe het met zijn bankrekening gesteld is. En Yves Berendse krijgt een klap te verwerken. Gerard Joling stapt mijlenver uit zijn comfortzone en komt met een hardstyle nummer en een nieuw hoofdstuk in de soap over de reallifesoap v...
20:56
Maken Carlo en Irene hun comeback? Als Telekids duo! Precies 25 jaar nadat ze ermee gestopt zijn brengen ze hun foutste hits op het podium bij de Foute Party. En Joost Klein mag dan wel hinten op het Songfestival van 2025, Hans Klok ook? Verder bokslegende Mike Tyson opent z'n tweede winkel in Amsterdam. En hoe zit het nou...
Archief