Silent Witness

Laatste aflevering
52:28
Silent Witness

Het bewijs tegen de verdachte politieagent stapelt zich op, maar het rommelt behoorlijk binnen de plaatselijke recherche. Het team van het Lyell ontdekt sporen van corruptie en fraude binnen het plaatselijke rechtssysteem, wat fatale consequenties blijkt te hebben.

Silent Witness gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 26
52:27
Jack raakt betrokken bij een complexe zaak waarin hij tegenover zijn oude mentor komt te staan. Een hechte groep politieagenten laat bar weinig los in een onderzoek waarin niets is wat het lijkt. Het hele team zal alles in het werk moeten stellen om de waarheid boven tafel te krijgen.
52:31
Het team van het Lyell gaat terug naar de plaats delict als er weer iemand gevaar loopt. Bij het onderzoek naar het treinongeluk komen duistere geheimen boven water en worden familiebanden tot het uiterste getest. Jack bevindt zich in een lastige situatie als hij te maken krijgt met iemand uit zijn verleden.
52:23
In een klein stadje probeert men de toekomst vorm te geven, maar met zoveel verschillende belanghebbenden is dat een ingewikkeld streven. Milieuactivisten en bedrijven staan lijnrecht tegenover elkaar. Als er een trein gesaboteerd wordt en het slecht afloopt met een burgemeester, vliegen de beschuldigingen in het rond.
52:16
De zoektocht naar de gemaskerde hoofdverdachte leidt tot onverwachte ontwikkelingen in het onderzoek naar de moord op een belangrijke speler in de socialemediawereld. Jack krijgt een ingeving op een muziekfestival en Nikki besluit het heft in eigen hand te nemen.
52:27
Het team werkt samen met een hoogzwangere inspecteur aan een onderzoek in de wereld van de sociale media, waar niets is wat het lijkt.
52:18
Het team werkt hard om uit te zoeken hoe de vrachtwagen vol lichamen daar zo is beland, met de chauffeur dood achter het stuur. De resultaten van hun onderzoek zijn nog schokkender dan ze al vreesden. Gabriel heeft moeite om de zaak nog los te laten en krijgt te maken met een ethisch dilemma. Jack krijgt onverwacht bezoek.
52:31
Op een afgelegen plek wordt een vrachtwagen gevonden met meerdere mensen achterin die er slecht aan toe zijn. In eerste instantie denkt de politie aan een mensensmokkeldrama zoals ze dat vaker zien, maar er blijkt meer aan de hand. De overlevende slachtoffers weigeren iets te zeggen, dus Nikki en haar team moeten al hun fo...
52:20
Nikki raakt in de loop van het onderzoek steeds meer verwikkeld in het web van de maffiagroep Ndrangheta. Jack doet enkele verontrustende ontdekkingen. Nikki krijgt hulp uit onverwachte hoek en komt op die manier dichter bij de waarheid, maar het oplossen van deze zaak krijgt dodelijke gevolgen.
51:38
Er valt een man van een hoog gebouw. Tijdens het onderzoek naar de toedracht raakt het team van Lyell betrokken bij de beruchte maffiagroep Ndrangheta. Nikki en het team gaan op zoek naar de waarheid. Hoe meer ze zich bezighouden met deze duistere zaak, hoe meer Nikki verstrikt raakt in het web van de maffia.
Seizoen 16
52:38
Een man wordt beschuldigd van moord op zijn vrouw, maar Nikki denkt dat de vrouw slachtoffer is van een seriemoordenaar. Als het team verder onderzoek doet, valt de verdenking op een oud-politieman.
52:44
Een man vraagt Leo om de doodsoorzaak van zijn zoon te onderzoeken. Leo ontdekt dat hij dezelfde zeldzame ziekte had als een jongen die dood werd aangetroffen in een leegstaand verpleeghuis. Het verpleeghuis en het naastgelegen boerenland zijn aangekocht door een vastgoedontwikkelaar. De zaak wordt extra ingewikkeld als de...
52:40
Een man vraagt Leo om de doodsoorzaak van zijn zoon te onderzoeken. Leo ontdekt dat hij dezelfde zeldzame ziekte had als een jongen die dood werd aangetroffen in een leegstaand verpleeghuis. Het verpleeghuis en het naastgelegen boerenland zijn aangekocht door een vastgoedontwikkelaar. De zaak wordt extra ingewikkeld als de...
52:44
Een man wordt beschuldigd van moord op zijn vrouw, maar Nikki denkt dat de vrouw slachtoffer is van een seriemoordenaar. Als het team verder onderzoek doet, valt de verdenking op een oud-politieman.
Seizoen 24
54:15
In het overstroomde verzorgingstehuis doen Jack en Simone er alles aan om de bewoners in leven te houden. Nikki en Galloway komen erachter dat Jack en Simone misschien vastzitten bij de moordenaar. Jack is ondersteboven van alles wat er gebeurd is, en van Nikki's relatie met haar leerling, en hij neemt het heft in handen.
52:34
Nikki's studenten doen een onthutsende ontdekking als ze voor hun opleiding een lichaam ontleden. Jack en Simone doen onderzoek in het verzorgingstehuis waar het slachtoffer is overleden, maar moeten de andere bewoners zien te redden als het gebied ineens overstroomt door een omgeleide rivier.
52:31
Jack, Nikki en Simone onderzoeken een tweede sterfgeval in het illegale bokscircuit. Simone is nog steeds van grote waarde voor het team. Jack is bang dat Cara in gevaar is gebracht door Ryan. Hij heeft het gevoel dat hij moet kiezen tussen zijn broer en zijn familie. Ook merkt Jack dat hij nader tot Nikki komt.
51:27
Nikki en Jack onderzoeken de moord op een veelbelovende bokser. Ze komen niet verder met hun onderzoek en krijgen hulp van forensisch ecoloog Simone. Ryan, de broer van Jack, komt uit de gevangenis en gaat bij hem en Conor wonen. Jack vindt het moeilijk de vrede met zijn broer te bewaren en voor zich te houden dat hij miss...
54:28
De verdachte ligt in coma en de aanvaller loopt nog vrij rond in het ziekenhuis. Nikki doet een beroep op Adam om de zaak op te lossen. Het team lijkt op een medisch complot te stuiten. Nu komt uit hoe ver mensen bereid zijn te gaan om hun persoonlijke en zakelijke reputatie te beschermen.
52:29
Nikki, Jack en Adam onderzoeken de moord op een chirurg in een ziekenhuis. DNA-onderzoek wijst op een onmogelijke dader. Omdat Adam bevriend is met de ziekenhuisdirecteur is niet iedereen ervan overtuigd of hij wel zo onpartijdig is.
Archief