Sinterklaas En De Liedjespietjes

Sinterklaas En De Liedjespietjes gemist?

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 6 - Compilatie

3,0 11 x
Compilatieaflevering met de grappigste momenten en leukste liedjes van afgelopen seizoen.

Seizoen 2, Aflevering 5 - Soms is er een pietje ziek

3,0 13 x
Hulppiet kan de daken niet op, want hij is ziek. Hij moet zo snel mogelijk beter worden, anders krijgen de kinderen geen pakjes in hun schoen. Zingpiet en Swingpiet gaan op zoek naar een creatieve oplossing en zingen een leuk liedje.

Seizoen 2, Aflevering 4 - Het regent, het regent

3,0 13 x
Er is een grote storm op komst en Pakjespiet weet niet hoe ze alle pakjes droog kan houden als de pieten de daken op gaan. Zingpiet en Swingpiet gaan op zoek naar een creatieve oplossing en zingen een leuk liedje.

Seizoen 2, Aflevering 3 - Sinterklaasje, kom maar binnen met je staf

3,0 15 x
Stafpiet is de staf van Sinterklaas kwijtgeraakt. Een groot probleem, want Sinterklaas heeft natuurlijk wel zijn staf nodig. Zingpiet en Swingpiet gaan op zoek naar een creatieve oplossing en zingen een leuk liedje.

Seizoen 2, Aflevering 2 - Zie de maan schijnt door de bomen

3,0 10 x
Hulppiet is tot over zijn oren verliefd op een andere piet in het kasteel, maar hij weet niet hoe hij dat tegen haar moet zeggen. Zingpiet en Swingpiet gaan op zoek naar een creatieve oplossing en zingen een leuk liedje.

Seizoen 2, Aflevering 1 - O, kom er eens kijken

3,0 15 x
Pakjespiet heeft een mooie teddybeer gekocht voor Nina, maar die past helemaal niet in haar schoen. Zingpiet en Swingpiet gaan op zoek naar een creatieve oplossing en zingen een leuk liedje.

Aflevering 3

4,0 10 x
Zingpiet en Swingpiet pakken cadeautjes in en vragen zich af waarom Sinterklaas cadeautjes geeft op zijn eigen verjaardag. Ze fantaseren erop los en vinden dat de lieve Sint ook een cadeautje heeft verdiend.

Aflevering 8

4,0 15 x
Sinterklaas vraagt of Zingpiet en Swingpiet vanavond mee het dak op gaan, maar Zingpiet heeft hoogtevrees! De pieten vragen zich af waarom Sinterklaas altijd via het dak bij de huizen naar binnen gaat. Ze vertellen elkaar de sterkste verhalen en gaan op zoek naar een andere manier om de schoenen van de kinderen te vullen.

Aflevering 1

4,0 13 x
Zingpiet en Swingpiet gaan pepernoten bakken en komen erachter dat ze allebei geen flauw idee hebben welke ingrediënten ze moeten gebruiken. Ze fantaseren erop los en verzinnen een recept. De pepernoten zien er goed uit, maar smaken ze ook als een echte pepernoot?

Aflevering 6

4,0 19 x
Inpakpiet mist nog een paar chocoladeletters. Zingpiet en Swingpiet helpen met zoeken en vragen zich af waarom Sinterklaas altijd chocoladeletters geeft aan de kinderen. Ze fantaseren er flink op los. Swingpiet kan zich niet inhouden en eet allemaal hapjes uit de letters!
Archief