So Help Me Todd

Laatste aflevering
40:59
So Help Me Todd
Verlopen

Wanneer Margaret te ziek is om te werken op de laatste dag van een belangrijke onderhandeling, moet Todd zich voordoen als advocaat terwijl Margaret haar onderzoeksvaardigheden gebruikt. Margaret en Gus delen hun eerste kus.

So Help Me Todd gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
40:54
Verlopen
Allisons echtgenoot, Chuck, is betrokken bij fraude van een loterij van de ijshockeybaan die hij beheert. Lyle wordt verliefd op de vrouw die is ingehuurd om Chucks financiën te onderzoeken.
41:04
Verlopen
Margaret vertegenwoordigt Lauren, een goede vriendin van Susan, in een rechtszaak over een vijandige werkomgeving, nadat ze ontslag heeft genomen bij een restaurant met een Michelinster. De zaak neemt echter een lugubere wending. Later als Todd ziek wordt, moet Margaret undercover gaan als vaatwasser in een chique restaura...
41:04
Verlopen
Margaret krijgt op kantoor te maken met een bommelding. De melding houdt verband met de zaak van een ter dood veroordeelde gevangene die later die dag nog zal worden geëxecuteerd.
40:54
Verlopen
Margaret helpt een cliënt die zijn moeder heeft verloren tijdens een operatie in het ziekenhuis. Terwijl Margaret en Gus op hun eerste date gaan, vraagt de firma Todd om Gus te onderzoeken.
40:51
Verlopen
Wanneer een jurylid tijdens Susans eerste soloproces overlijdt, wordt een van de andere juryleden, een voormalige schoonheidskoningin, beschuldigd van moord. Margaret en Todd gaan op zoek naar de waarheid.
41:04
Verlopen
Margaret vertegenwoordigt een begaafde 17-jarige hacker die beschuldigd wordt van het vrijgeven van geheime defensiedocumenten. Todd moet tijdens het proces op de jonge hacker passen.
40:53
Verlopen
Todd trapt in het plan van Veronica, zijn voormalige partner, waardoor hij in de gevangenis kan belanden voor het plegen van een misdrijf.
41:03
Wanneer Todd Susans verloofde helpt bij het zoeken naar een vermiste werknemer, stuit hij op een zaak waarbij Margaret de hulp nodig heeft van Gus.
41:00
Verlopen
Margaret en Todd schieten de eigenzinnige zus van de gouverneur te hulp, wat Todds broer zenuwachtig maakt.
40:54
Verlopen
Margaret bedenkt een creatieve verdediging om de onschuld van haar cliënt te bewijzen in een aanklacht wegens poging tot moord. Allison komt in de problemen en vraagt Todd om haar te helpen. Todd haalt alles uit de kast en gebruikt een experimenteel medicijn om bewijs te vinden.
39:59
Verlopen
Margaret staat op het punt een belangrijke zaak over de moord op een onderzoeksjournalist te verliezen. Todd zoekt hulp in een bijzondere hoek: zijn ex-vriendin Veronica, die vastzit in de gevangenis.
41:00
Verlopen
Margaret vraagt Todd om hulp bij een schijnbaar eenvoudige zaak van onrechtmatige beëindiging, maar door Todds onderzoek beseffen ze al snel dat het veel ingewikkelder ligt. De spanning tussen Margaret en Gus stijgt als ze elkaar tegenkomen op een datingapp.
40:54
Verlopen
Wanneer Lyle's nichtje wordt beschuldigd van het plegen van een misdaad op haar universiteitscampus, schakelt Lyle Margaret en Todd in om haar te verdedigen.
41:03
Verlopen
Todd probeert zijn broer, Lawrence, te overtuigen om naar huis te komen. Margarets familie helpt haar bij het oplossen van een zaak met een overval en een gewonde bankbediende. De families worden herenigd en iedereen gaat naar Margaret voor Thanksgiving.
41:03
Verlopen
Margaret en Francey schakelen de hulp in van een populaire true crime-podcaster, Lea Luna, om een cliënt vrij te pleiten, die een levenslange gevangenisstraf uitzit. Todd vraagt datingadvies aan zijn zus en Susan, wanneer de vonken tussen hem en Lea overslaan.
40:54
Verlopen
Terwijl Margaret solliciteert om lid te worden van een elite organisatie voor natuurbehoud, komt ze op voor een mishandelde werknemer. Wanneer diezelfde werknemer wordt gearresteerd, bieden Margaret en Todd hun diensten aan om haar te verdedigen.
39:57
Verlopen
Margaret en Todd proberen gerechtigheid te brengen aan een Olympische atleet die zijn been verloor bij een vliegtuigongeluk, als gevolg van een defect vliegtuig.
40:38
Verlopen
Wanneer Todd herenigd wordt met een jeugdvriend met een roerig verleden, overtuigt hij Margaret om hem te vertegenwoordigen in een kleine rechtszaak.
40:54
Verlopen
Een brandoefening gaat flink mis. Maya probeert het goed te maken en Bailey moedigt Carina aan om te luisteren. De zus van Jack verschijnt op de kazerne met een vriend, een grote mond en een blessure.
Archief