So Help Me Todd

So Help Me Todd gemist?

Seizoen 1
41:03

NieuwSeizoen 1, Aflevering 6

3,0 2 x
Margaret en Francey schakelen de hulp in van een populaire true crime-podcaster, Lea Luna, om een cliënt vrij te pleiten, die een levenslange gevangenisstraf uitzit. Todd vraagt datingadvies aan zijn zus en Susan, wanneer de vonken tussen hem en Lea overslaan.
40:54

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 6 x
Terwijl Margaret solliciteert om lid te worden van een elite organisatie voor natuurbehoud, komt ze op voor een mishandelde werknemer. Wanneer diezelfde werknemer wordt gearresteerd, bieden Margaret en Todd hun diensten aan om haar te verdedigen.
39:57

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 4 x
Margaret en Todd proberen gerechtigheid te brengen aan een Olympische atleet die zijn been verloor bij een vliegtuigongeluk, als gevolg van een defect vliegtuig.
40:38

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 7 x
Wanneer Todd herenigd wordt met een jeugdvriend met een roerig verleden, overtuigt hij Margaret om hem te vertegenwoordigen in een kleine rechtszaak.
40:54

Seizoen 1, Aflevering 2

Verlopen 4,0 7 x
Een brandoefening gaat flink mis. Maya probeert het goed te maken en Bailey moedigt Carina aan om te luisteren. De zus van Jack verschijnt op de kazerne met een vriend, een grote mond en een blessure.
40:51

Seizoen 1, Aflevering 1

Verlopen 3,0 16 x
De vlijmscherpe en nauwkeurige advocaat Margaret Wright huurt haar getalenteerde, maar sjofele zoon, Todd, in als de interne onderzoeker van haar advocatenkantoor.
Binnenkort terug te kijken
41:03

Seizoen 1, Aflevering 7

Verwacht op
Todd probeert zijn broer, Lawrence, te overtuigen om naar huis te komen. Margarets familie helpt haar bij het oplossen van een zaak met een overval en een gewonde bankbediende. De families worden herenigd en iedereen gaat naar Margaret voor Thanksgiving.
Archief