Spongebob Squarepants

Laatste aflevering
22:00
Spongebob Squarepants

Boerenbob/Gerrit & Spot van Spongebob Squarepants is toegevoegd op vrijdag 5 juli 2024. Spongebob Squarepants is een animatie/tekenfilm bij RTL 4. Spongebob is een vierkante gele spons die op de bodem van de oceaan woont in het stadje Bikinibroek.

Spongebob Squarepants gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 12
22:00
De Krokante Emmer/Octo Neemt De Bus van Spongebob Squarepants is toegevoegd op vrijdag 5 juli 2024. Spongebob Squarepants is een animatie/tekenfilm bij RTL 4. Spongebob is een vierkante gele spons die op de bodem van de oceaan woont in het stadje Bikinibroek.
22:00
Gerrit Krijgt Pootjes/Koning Plankton van Spongebob Squarepants is toegevoegd op vrijdag 5 juli 2024. Spongebob Squarepants is een animatie/tekenfilm bij RTL 4. Spongebob is een vierkante gele spons die op de bodem van de oceaan woont in het stadje Bikinibroek.
22:00
Handenbinder/Pauze van Spongebob Squarepants is toegevoegd op vrijdag 5 juli 2024. Spongebob Squarepants is een animatie/tekenfilm bij RTL 4. Spongebob is een vierkante gele spons die op de bodem van de oceaan woont in het stadje Bikinibroek.
22:00
Het Krokante Gevang/Ananas Camper van Spongebob Squarepants is toegevoegd op vrijdag 5 juli 2024. Spongebob Squarepants is een animatie/tekenfilm bij RTL 4. Spongebob is een vierkante gele spons die op de bodem van de oceaan woont in het stadje Bikinibroek.
22:00
Het Nitwitten/De Ballade Van Ranzigheid van Spongebob Squarepants is toegevoegd op vrijdag 5 juli 2024. Spongebob Squarepants is een animatie/tekenfilm bij RTL 4. Spongebob is een vierkante gele spons die op de bodem van de oceaan woont in het stadje Bikinibroek.
22:00
Planktons Oude Aas/Storm Op Komst van Spongebob Squarepants is toegevoegd op vrijdag 5 juli 2024. Spongebob Squarepants is een animatie/tekenfilm bij RTL 4. Spongebob is een vierkante gele spons die op de bodem van de oceaan woont in het stadje Bikinibroek.
22:00
Sandy's Gekke Nichtjes/Onbeveiligingsagenten van Spongebob Squarepants is toegevoegd op vrijdag 5 juli 2024. Spongebob Squarepants is een animatie/tekenfilm bij RTL 4. Spongebob is een vierkante gele spons die op de bodem van de oceaan woont in het stadje Bikinibroek.
Archief