Spy In The Wild

Spy In The Wild gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Spy In The Wild

De robotdieren reizen naar de bevroren gebieden voorbij de poolcirkels. Op het eiland Zuid-Georgië, in de Zuidelijke Oceaan, leven 200.000 koningspinguïns. Robotkuiken raakt bevriend met andere kuikens en krijgt een uniek kijkje in het leven in de kolonie.

Seizoen 2
De robotdieren verkennen de eilanden in de zuidelijke zeeën. Op de Galapagoseilanden gaat robotleguaan met zeeleguanen zonnebaden op eeuwenoude lava. Vervolgens duikt hij van een klif in zee. Lavacamera legt vrouwtjes vast die om het beste plekje voor hun nest vechten. Robotleguaan ziet hoe ze snot spuiten, een grappig gez...
De robotdieren reizen naar de gematigde gebieden ten noorden van de tropen. De dieren die daar leven volgen het ritme van de seizoenen. In de spectaculaire besneeuwde bergen van Japan verzamelen Japanse makaken zich in hete warmwaterbronnen. Robotmakaak zoekt ze op in die natuurlijke spa en duikt zelfs even onder terwijl d...
De robotdieren begeven zich onder de bijzondere dieren die in de tropen leven en zijn getuige van de gebeurtenissen en bijeenkomsten die door het jaar heen plaatsvinden. Robotgorilla heeft een magische ontmoeting met een echte gorilla en wordt in de familie opgenomen. Maar accepteert de grote zilverrug hem ook? Het gezang ...
Documentaire vol grappige en onverwachte momenten waarin we zien hoe ongelooflijk veel inspanning het kost om de robotcamera's te laten opnemen in de dierenfamilies.
Puberapen die van grote hoogte duiken, maken het de ouders die hun baby's zwemles geven knap lastig. Robottropischevogel laat zien dat fregatvogels vis stelen van echte tropische vogels.
Robotwolvenjong sluit zich aan bij een roedel poolwolven. Een echt wolvenjong kan daar alleen overleven als hij vriendschappen kan sluiten in een van de meest onherbergzame omgevingen ter wereld.
Op Borneo maakt het meest levensechte robotdier tot nog toe kennis met echte orang-oetans en ontdekt hoe ze mensenwerktuigen gebruiken.
Robotpup sluit vriendschap met een roedel wilde honden om meer te weten te komen over moederliefde bij deze dieren en hij heeft een gevaarlijke ontmoeting met leeuwen en olifanten. De robotdieren, een soort animatronics, infiltreren in de dierenwereld om de complexe gevoelens van dieren te onderzoeken. Liefde en emoties in...
Archief