Stadsmormels

Stadsmormels gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6 - Konijn

3,0 53 x
Het konijn: een regelrechte plaag, omdat hij door zijn gegraaf hele straten laat verzakken, maar je kan nooit lang boos blijven op dit schattige beestje.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Parkiet

4,0 12 x
De halsbandparkiet is een exotisch gekleurde vogel die iedere avond in de parken van de stad voor een prachtig tropisch spektakel zorgt, totdat je fiets onder die boom staat.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Meerkoet

4,0 19 x
De meerkoet: deze heetgebakerde grachtenbewoner staat bekend om zijn korte lontje en is daarmee eigenlijk de ultieme Amsterdammer.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Muis

3,0 36 x
De muis: in je koektrommel kom je hem liever niet tegen, maar waar hangt hij uit als je hem een tijdje niet ziet?

Seizoen 1, Aflevering 2 - Ooievaar

4,0 18 x
De ooievaar: door de hele stad staan grote nesten van waaruit deze vreemde vogel de stad en haar bewoners overziet.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Vos

3,0 25 x
De vos: in Londen is hij een ware plaag en ook in Amsterdam komt hij vaker voor dan je denkt. Loopt dit sluwe prachtbeest binnenkort op de Dam?

Konijn

4,0 20 x
Het konijn: een regelrechte plaag, omdat hij door zijn gegraaf hele straten laat verzakken, maar je kan nooit lang boos blijven op dit schattige beestje. Het konijn: een regelrechte plaag, omdat hij door zijn gegraaf hele straten laat verzakken, maar je kan nooit lang boos blijven op dit schattige beestje.

Parkiet

3,0 42 x
De halsbandparkiet: een vogel die in de parken voor een prachtig tropisch spektakel zorgt, totdat je fiets onder die boom staat. De halsbandparkiet: een exotisch gekleurde vogel die iedere avond in de parken van de stad voor een prachtig tropisch spektakel zorgt, totdat je fiets onder die boom staat.

Meerkoet

3,0 52 x
De meerkoet: deze heetgebakerde grachtenbewoner staat bekend om zijn korte lontje en is daarmee eigenlijk de ultieme Amsterdammer. De meerkoet: deze heetgebakerde grachtenbewoner staat bekend om zijn korte lontje en is daarmee eigenlijk de ultieme Amsterdammer.

Muis

4,0 49 x
De muis: in je koektrommel kom je hem liever niet tegen, maar waar hangt hij uit als je hem een tijdje niet ziet? De muis: in je koektrommel kom je hem liever niet tegen, maar waar hangt hij uit...
Archief