Star Trek: Picard

Laatste aflevering
57:16
Star Trek: Picard
Verlopen

In een wanhopige laatste strijd vechten Jean-Luc Picard en generaties oude en nieuwe bemanningsleden samen om het heelal te redden van de grootste dreiging ooit.

Star Trek: Picard gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
42:02
Verlopen
Een schokkende onthulling over Jack verandert de koers van Picards leven en iedereen binnen de Federatie blijkt in gevaar te zijn. Picard en zijn team haasten zich om het sterrenstelsel te redden, tegen een hartverscheurende prijs.
47:07
Verlopen
Vadic dwingt Picard om een onmogelijke keuze te maken: iets leveren wat hij nooit kan geven of zijn bemanning zien ondergaan. Hun enige redding ligt in de geest van een oude vriend en oude vijand.
41:46
Verlopen
In het nauw gedreven en zonder opties, bedenkt Picard een gewaagd plan om Vadic in de val te lokken en haar ware motief te onthullen. Het is een gok die de Titan in het vizier brengt en Picard en Beverly dwingt elke morele code die ze ooit hebben aangehouden in twijfel te trekken.
47:28
Verlopen
Picard en de bemanning van de USS Titan zijn nu op de vlucht. Ze moeten inbreken in de geheime faciliteit van Starfleet om een complot bloot te leggen dat de Federatie zou kunnen vernietigen. Ook schakelt Picard de hulp in van een oude vriend.
49:14
Verlopen
Picard is gevangen door Starfleet en krijgt te maken met de krijgsraad. Zijn paranoia groeit wanneer hij probeert uit te vogelen of een verloren bemanningslid uit zijn verleden is teruggekeerd als bondgenoot, of als een vijand die vastberaden is ze allemaal te vernietigen.
52:20
Verlopen
Picard, Riker en zijn team moeten de zonden uit hun verleden onder ogen zien, terwijl de Titan hulpeloos ronddwaalt in een mysterieuze ruimte-anomalie.
50:23
Verlopen
Picard krijgt een levensveranderende openbaring, terwijl de crew van de Titan Vadic te slim af probeert te zijn. Ondertussen ontdekken Raffi en Worf het wraakzuchtige plan van een vijand.
43:45
Verlopen
Met behulp van de crew van de U.S.S. Titan doet Picard een ontdekking die zijn leven voor altijd zal veranderen en hem op ramkoers brengt met de sluwste vijand die hij ooit is tegengekomen.
47:37
Verlopen
Na een noodoproep van Beverly Crusher, schakelt Jean-Luc Picard de hulp in van oude en nieuwe generaties voor een laatste avontuur: een missie die Starfleet en zijn oude bemanning voor altijd zal veranderen.
Seizoen 2
44:54
Verlopen
Met nog maar een paar uur te gaan tot de Europa-lancering, bevinden Picard en de bemanning zich in een race tegen de klok om de toekomst te redden.
46:38
Verlopen
Schimmen uit Picards verleden komen naar boven, wanneer hij en zijn bemanning worden aangevallen door een nieuwe incarnatie van een oude vijand. Seven en Raffi staan tegenover Jurati in een laatste confrontatie.
45:09
Verlopen
Nu de Europa-missie bijna van start gaat, moeten Picard en Guinan zichzelf bevrijden uit hechtenis van de FBI. Seven en Raffi komen oog in oog te staan met Jurati en de verschrikking die ze is geworden.
43:25
Verlopen
Tallinn dringt het onderbewustzijn van Picard binnen om hem te helpen ontwaken uit een coma en zijn diepste angsten onder ogen te zien. Seven en Raffi zoeken naar Jurati, uit angst dat ze haar innerlijke monster loslaat. Rios heeft moeite om de waarheid over zichzelf voor Teresa verborgen te houden.
36:04
Verlopen
Aan de vooravond van een gezamenlijke ruimtemissie helpt Tallinn Picard en de bemanning bij het infiltreren van een gala. Om op deze manier astronaut, Renee Picard, te beschermen. Volgens hen is zij, Renee Picard, een integraal onderdeel van het herstellen van de tijdlijn. Kore doet een verrassende ontdekking over het werk...
38:23
Verlopen
Picard ontdekt een belangrijk persoon uit zijn verleden. Q gaat verder met het manipuleren van de tijdlijn en heeft belangstelling voor dr. Adam Soong. Seven en Raffi proberen Rios op een gevaarlijke manier te redden.
42:23
Verlopen
De tijd om de toekomst te redden begint te dringen. Picard zoekt hulp bij een oude vriend, terwijl Rios een aanvaring heeft met de wet. Jurati sluit een deal met de Borgkoningin.
44:08
Verlopen
Picard en de bemanning reizen terug naar het Los Angeles van 2024, op zoek naar de enige persoon die hen kan helpen het punt te identificeren waarop de tijd uiteenliep.
50:53
Verlopen
Picard wordt getransporteerd naar een alternatieve tijdlijn in het jaar 2400, waar hij een laatste rechtszaak moet ondergaan, georganiseerd door zijn oude aartsvijand Q.
50:47
Verlopen
Starfleet doet opnieuw een beroep op de legendarische Jean-Luc Picard, nadat leden van zijn voormalige bemanning - Cristóbal Rios, Seven of Nine, Raffi Musiker en dr. Agnes Jurati - een anomalie in de ruimte ontdekken die de Melkweg bedreigt.
Archief