Super Caribou

Laatste aflevering
Super Caribou
5 x

Seizoen 1, Aflevering 29 - Jeremy de grote Choo Choo

Volgens het boek van Margreet moet je de grote Choo Choo nadoen om geluk te krijgen. Jeremy is allergisch voor kikkers, waardoor hij veel moet niezen. Daardoor denkt iedereen dat hij die grote Choo Choo is. Het hele dorp imiteert hem en daar wordt Jeremy helemaal gek van.

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 28 - Jeremy vreest het ergste

15 x
Het is weer tijd voor het jaarlijkse windfestival. Maar Jeremy vindt veiligheid zo belangrijk, dat het een saaie bedoening lijkt te worden.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Jeremy en het knuffelmysterie

14 x
De knuffels van iedereen zijn gestolen. Wie heeft het gedaan? En waarom?

Seizoen 1, Aflevering 27 - Jeremy in zijn pyjama

13 x
Jeremy doet de was, en Ronnie steelt zijn superpak, waardoor iedereen denkt dat Ronnie Jeremy is. Niemand herkent Jeremy meer en iedereen denkt dat 'die toerist in zijn gekke pyjama' niet helemaal honderd procent is.

Seizoen 1, Aflevering 26 - Jeremy maakt zich druk

11 x
Perry de bok komt zijn nieuwe videoclip opnemen in Windheuvel en kiest Gisele uit als zijn tegenspeelster. Daar wordt Jeremy jaloers van. Hij kan zich niet inhouden.

Seizoen 1, Aflevering 25 - Jeremy en de verboden liefdesverhalen

13 x
Onbeantwoorde liefde doet pijn en daarom wordt liefde verboden in Windheuvel. Maar de situatie loopt volledig uit de hand als Christine zich ontpopt als een soort Hitler. Daar steken Jeremy en zijn vriendjes een stokje voor.

Seizoen 1, Aflevering 49 - Gisele de superkameel

13 x
De bomen in het bos worden vernield. Iedereen denkt dat het Bernard is. Maar dan blijkt dat Gisele ook een superheld is, die kungfu beoefent om stoom af te blazen en daarbij de bomen vernielt.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Jeremy voelt zich nutteloos

10 x
Er is niets te doen in Windheuvel, en Jeremy voelt zich totaal overbodig als superheld.

Seizoen 1, Aflevering 48 - Jeremy en het seismische gehinkel

11 x
Om te ontspannen moet meneer Martin gaan hinkelen van dokter mol. Maar dat gaat zo hard dat heel Windheuvel op zijn grondvesten beeft. Iedereen denkt dat het een aardbeving is en ze besluiten Windheuvel te evacueren.

Seizoen 1, Aflevering 47 - Jeremy en de Windheuvel Spelen

4 x
Tijdens de Windheuvel Spelen wil Christine alleen maar winnen. De rest van de inwoners willen haar laten zien dat meedoen belangrijker is dan winnen.

Seizoen 1, Aflevering 46 - Jeremy ziet het beter

8 x
Bernard heeft een bril nodig. Daardoor krijgt hij veel aandacht. Maar hij leert dat het niet gaat om de buitenkant, maar om wie je werkelijk bent.

Seizoen 1, Aflevering 45 - Jeremy een de hartvormige ballonnen

16 x
Rosalie heeft een tros ballonnen verkeerd bezorgd gekregen. Om ze toch kwijt te kunnen, wordt de dag van de complimentjes in het leven geroepen. Billy-Bob vindt dat erg ingewikkeld en omdat hij de spiraal van haat veroorzaakt, wordt het nog ingewikkelder. Uiteindelijk komt het goed en geeft hij zelfs een complimentje uit e...

Seizoen 1, Aflevering 44 - Jeremy doet zijn sneeuwschoenen verkeerd om aan

9 x
Jeremy doet zijn sneeuwschoenen verkeerd om aan. En daarmee komt zijn date met Gisele in gevaar. Maar gelukkig komt het altijd weer goed met Jeremy.

Seizoen 1, Aflevering 43 - Jeremy hik hik hoera!

39 x
Iedereen in Windheuvel heeft de hik, behalve Jeremy. Hij moet ervoor zorgen dat iedereen verlost wordt van de hik.

Seizoen 1, Aflevering 42 - Jeremy is terug bij af

17 x
Er zit een verkeersdrempel in het nieuwe dorpsplein. Jeremy probeert die met man en macht weg te halen, tegen de orders van meneer Martin in.

Seizoen 1, Aflevering 41 - Jeremy en het grote protest van de kariboe

12 x
Meneer Martin, Christine en Rosalie willen alle bomen in het bos kappen om papieren vliegtuigjes te produceren in de fabriek. Daar steekt Jeremy een stokje voor.

Seizoen 1, Aflevering 40 - Jeremy en de brullende eekhoorn

10 x
Bernard is er helemaal klaar mee dat hij steeds als klein en schattig wordt gezien. Hij vertrekt richting het hele enge bos om daar een leven in het wild te gaan leiden.

Seizoen 1, Aflevering 39 - Jeremy en de vierde mooie hinde

7 x
Perry de bok en de mooie hinden hebben ruzie en zijn uit elkaar. Zowel Perry als de hinden zijn geïnteresseerd in Bernard om hun act te versterken.

Seizoen 1, Aflevering 38 - Jeremy zet de boel op een rijtje

5 x
Jeremy, Albert en meneer Martin willen gaan vissen en krijgen een gesynchroniseerd horloge van Francis om op tijd te komen. Omdat ze alle drie knoeien met de tijd, raken ze in de war en wordt het een rotzooitje.

Seizoen 1, Aflevering 37 - Jeremy en het 'Flink Gemopper'-plan

9 x
Meneer Martin is voor de zoveelste keer aan het mopperen. Er wordt een plannetje bedacht om hem te laten stoppen met mopperen.
Archief