Super Caribou

Super Caribou gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 29 - Jeremy de grote Choo Choo

3,0 4 x
Volgens het boek van Margreet moet je de grote Choo Choo nadoen om geluk te krijgen. Jeremy is allergisch voor kikkers, waardoor hij veel moet niezen. Daardoor denkt iedereen dat hij die grote Choo Choo is. Het hele dorp imiteert hem en daar wordt Jeremy helemaal gek van.

Seizoen 1, Aflevering 28 - Jeremy vreest het ergste

3,0 13 x
Het is weer tijd voor het jaarlijkse windfestival. Maar Jeremy vindt veiligheid zo belangrijk, dat het een saaie bedoening lijkt te worden.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Jeremy en het knuffelmysterie

4,0 14 x
De knuffels van iedereen zijn gestolen. Wie heeft het gedaan? En waarom?

Seizoen 1, Aflevering 27 - Jeremy in zijn pyjama

3,0 10 x
Jeremy doet de was, en Ronnie steelt zijn superpak, waardoor iedereen denkt dat Ronnie Jeremy is. Niemand herkent Jeremy meer en iedereen denkt dat 'die toerist in zijn gekke pyjama' niet helemaal honderd procent is.

Seizoen 1, Aflevering 26 - Jeremy maakt zich druk

3,0 9 x
Perry de bok komt zijn nieuwe videoclip opnemen in Windheuvel en kiest Gisele uit als zijn tegenspeelster. Daar wordt Jeremy jaloers van. Hij kan zich niet inhouden.

Seizoen 1, Aflevering 25 - Jeremy en de verboden liefdesverhalen

4,0 10 x
Onbeantwoorde liefde doet pijn en daarom wordt liefde verboden in Windheuvel. Maar de situatie loopt volledig uit de hand als Christine zich ontpopt als een soort Hitler. Daar steken Jeremy en zijn vriendjes een stokje voor.

Seizoen 1, Aflevering 49 - Gisele de superkameel

4,0 11 x
De bomen in het bos worden vernield. Iedereen denkt dat het Bernard is. Maar dan blijkt dat Gisele ook een superheld is, die kungfu beoefent om stoom af te blazen en daarbij de bomen vernielt.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Jeremy voelt zich nutteloos

3,0 10 x
Er is niets te doen in Windheuvel, en Jeremy voelt zich totaal overbodig als superheld.

Seizoen 1, Aflevering 48 - Jeremy en het seismische gehinkel

3,0 7 x
Om te ontspannen moet meneer Martin gaan hinkelen van dokter mol. Maar dat gaat zo hard dat heel Windheuvel op zijn grondvesten beeft. Iedereen denkt dat het een aardbeving is en ze besluiten Windheuvel te evacueren.

Seizoen 1, Aflevering 47 - Jeremy en de Windheuvel Spelen

4,0 3 x
Tijdens de Windheuvel Spelen wil Christine alleen maar winnen. De rest van de inwoners willen haar laten zien dat meedoen belangrijker is dan winnen.
Archief