Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 16 - Eerlijk delen

3,0 6 x
Suske en Wiske verknoeien de versgebakken appeltaart van hun babysitter Katie. Nu moeten ze op zoek naar appels voor een nieuwe taart. Maar die zijn niet zo gemakkelijk te vinden in een magisch woud dat wordt bevolkt door sprekende dieren.

Seizoen 1, Aflevering 15 - De blauwe diamant

4,0 10 x
Als Suske en Wiske op zoek gaan naar de telefoon van Kathy, belanden ze in een jungle met een oude tempel en een goed bewaakte schat.

Seizoen 1, Aflevering 14 - Spoken in nood!

3,0 20 x
Als Suske en Wiske moeten helpen bij de was, zorgt een weggewaaid laken voor een spookachtig avontuur in een middeleeuws kasteel.

Seizoen 1, Aflevering 13 - De ijsjesdief

4,0 14 x
Suske en Wiske willen niets liever dan een ijsje op een bloedhete dag, maar de ijsvoorraad is op! Dus moeten ze in de ruimte op zoek naar de snoodaard die al het ijs heeft gepikt.

Gulden griezels

4,0 7 x
Een kleine spin zorgt voor grote commotie in de klas. Suske en Wiske zijn gefascineerd door het dier en dat brengt hen aan het hof van de koning en koningin, waar de spinnen ook een belangrijke rol zullen spelen.

Het zwarte gat

3,0 5 x
Suske en Wiske weten niet goed wat te kiezen als lunch. Misschien kan een reisje in de ruimte hun inspiratie geven.

Seizoen 1, Aflevering 10 - De kratermaker

3,0 10 x
Suske en Wiske verzamelen herfstbladeren op het schoolplein. En ook in de ruimte gaan ze op zoek. Al snel vinden ze iets heel zeldzaams, maar dat blijkt toch niet zo onschuldig te zijn als ze eerst dachten.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Stel je voor...

3,0 18 x
Suske en Wiske zijn zenuwachtig als ze een dansnummer moeten oefenen voor het schoolfeest. Ze leren tijdens een echte piratenrace hoe ze hun zenuwen onder controle kunnen krijgen.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Kaartlezen

4,0 8 x
Suske heeft geen zin om een boek te lezen zonder plaatjes. Gelukkig kan Wiske hem overtuigen dat je met voldoende fantasie helemaal geen plaatjes nodig hebt.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Pats! Boem! Klap!

3,0 20 x
Suske en Wiske raken opgesloten in hun slaapkamer en gaan op zoek naar een manier om hulp te zoeken. Een boek over een verlaten pirateneiland brengt misschien inspiratie...
Archief