Suske En Wiske Junior

2020
06:59

Drakendokters

4,0 0 x
Suske en Wiske hebben geen zin in tuinieren en doen alsof ze ziek zijn. Al snel moeten ze zelf proberen een draak te genezen, anders worden ze opgesloten in de kelder van het kasteel.
06:59

De verdwijntruc

4,0 2 x
Suske en Wiske willen het geheim kennen van een magische truc waarbij een munt zomaar verdwijnt. Als blijkt dat in de ruimte ook van alles zomaar verdwijnt, gaan ze op onderzoek uit.
06:59

Klasdieren

3,0 3 x
Suske en Wiske hebben in de klas een muis waar ze elk om beurt moeten voor zorgen. Maar Billy heeft daar geen zin in. Pas als de dieren baas worden over de mensen, leert hij een waardevolle les.
06:59

Pas op voor Meneer Eekhoorn!

3,0 1 x
Suske en Wiske spelen verstoppertje. In haar schuilhoekje gaat Wiske helemaal op in haar boek over een hongerige eekhoorn.
06:59

Ruimtekomkommers

4,0 2 x
Suske en Wiske zijn aan het tuinieren op school. Dat is het begin van een fantastische ruimtereis vol met gigantische groenten en groene ruimtewezens.
06:59

Het is maar een spel!

4,0 4 x
Suske en Wiske willen nog even gamen, maar dat kan niet want het is bedtijd. In hun droom gaat het spel verder, maar het wordt steeds moeilijker.
06:59

Manneke Maan

3,0 4 x
Suske en Wiske vragen zich af hoe de kraters in de maan ontstaan. En dus gaan ze zelf maar op onderzoek naar de ruimte.
06:59

De kronkelaar

3,0 7 x
Als Suske en Wiske appels plukken in de tuin, vinden ze er een die vol zit met gaten, net zoals een planeet in de ruimte. Voor ze het weten zitten Suske en Wiske in een fantastisch ruimteavontuur vol met rare wezens.
06:59

Ontvoerd

3,0 7 x
Suske en Wiske hebben een zandkasteel gebouwd op het strand voor koningin Molly. Maar is dat genoeg bescherming als piraat Billy haar wil ontvoeren?
06:59

Piratenrace

3,0 5 x
Suske en Wiske hebben zich verslapen en doen er alles aan om niet te laat te zijn voor school. Want laatkomers worden zwaar gestraft. Ook op een piratenboot is dat zo.
Archief