Swanenburg

Laatste aflevering
35:30
Swanenburg

De familie Praal wordt wakker door harde muziek. Als ze één voor één naar beneden gaan, wacht hen een onaangename verrassing. Caroline komt als laatste binnen en weet precies wat ze moet doen.

Swanenburg gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
37:51
Caroline zoekt uit wie de verrader is. Via Benno hoort ze over ene kapper Carlo. Ze maakt een plan. Nadat haar plan is uitgevoerd, haalt ze opgelucht adem zodra ze is gearriveerd op Het Nest.
37:56
Eva wordt opgeroepen voor familieberaad op Swanenburg. Caroline belooft haar kinderen dat ze Victor eruit zal schoppen. Eva confronteert haar moeder met de uitslag van het DNA-onderzoek.
36:25
Handlanger Emiel heeft Coco ontvoerd. Emiel rijdt haar naar de kliniek om Benno op te halen. Benno stapt in de auto en schrikt zich rot als de rit eindigt bij Victor.
38:51
Iris maakt zich grote zorgen om haar zoon Mick die het foute pad op lijkt te gaan. Mick blijkt namelijk contact te hebben met Victor. Iris zoekt Victor op om hem te verbieden met haar zoon om te gaan.
36:40
Eva is zwanger en weet dat ze de baby niet kan houden. Verscheurd door emoties wordt ze gebeld door Semi met nieuws. Er ontstaat daarna een hevige ruzie tussen Eva en Caroline.
40:08
Dirk staat op het punt de politie te bellen nadat hij Victor de Vos heeft gezien. Caroline brengt hem tot rust en dwingt hem opnieuw tot zwijgen. Er ontstaat langzaam een idee in Dirks brein.
39:55
Benno is bang dat Victor plotseling voor zijn neus zal staan. Ondertussen dringt Coco erop aan dat zij de zaken in de club overneemt wanneer haar vader zich op laat nemen in een verslavingskliniek.
42:48
Iris ontdekt tot haar verbijstering dat Victor zich schuilhoudt op landgoed Swanenburg. Caroline legt uit dat Victor hen chanteert voor geld en dat ze op de verzekering wacht voordat hij vertrekt.
42:51
De familie Praal besluit kerst te vieren op Het Nest in de Ardennen. Na een gezellige avond, slaat de paniek echter toe als duidelijk wordt dat Victor de Vos uit zijn coma is ontwaakt.
Archief