The Big Bang

Laatste aflevering
The Big Bang

De duo's bestaan uit Toine van Peperstraten & Evelien de Bruijn, Manuel Venderbos & Glenn Helder en Dennis van der Geest & Steven Brunswijk.

The Big Bang gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
De duo's bestaan uit Klaas van der Eerden & Pepijn Gunneweg, Sander de Kramer & Aletha Leidelmeijer en Montana & Maxime Meiland.
De eigenzinnige Stefano Keizers gaat sinds kort als Donny Ronny door het leven. Hij vormt een team met de vurige Sylvia Geersen. Zij stappen net als immer sterke Gers Pardoel en alleskunner Klaasje Meijer én uit de kluiten gewassen broers Dave en Donny Roelvink de Coppens-arena in.
Best friends Sanne Wallis de Vries en Thomas Cammaert, immer vrolijke Kim-Lian van der Meij en speurneus Kees van der Spek én de twee stoerste Froger-vrouwen van het land Natasja en Natascha nemen tegen elkaar op in het Universum Coppens. Welk duo wint deze bikkelharde strijd en gaat naar huis met een jaar gratis lucht voo...
De duo's bestaan uit Ruben van der Meer & Horace Cohen, Pim Muda & Anne-Marie Jung en Rutger van Barneveld & René le Blanc.
Seizoen 1, Aflevering 1 van The Big Bang is toegevoegd op donderdag 14 september 2023. The Big Bang is een programma bij SBS 6. Staf en Mathias Coppens dagen elke aflevering drie bekende duo's met serieus wat 'knaldrang' uit om zich te wagen aan een reeks spannende proeven.
Archief