The Cocaine Trail

The Cocaine Trail gemist?

April 2020

De Export

3,0 8 x
Onze landgenoten zien inheemse families drugs dealen, ze zijn op zoek naar cocaïne in de haven en op weg naar huis raakt iemand in de problemen op het vliegveld.

De Straat

4,0 4 x
De groep bezoekt in de hoofdstad Medellín de beruchte wijk Comuna 13, waar honderden doden per jaar vielen door drugsgeweld. En nog steeds is het er niet veilig na zonsondergang.

De macht van de Narcos

4,0 10 x
Justin, Donny en Sterre zien met eigen ogen hoe in het noorden van Colombia moderne slavernij, onderdrukking en martelingen nog steeds bestaan. Ook ontdekken ze hoe drugsgeld hier wordt witgewassen.

De Drugsbendes

3,0 4 x
In de Colombiaanse hoofdstad Medellín ontmoeten onze zes landgenoten een ex-bendelid dat medeplichtig is aan moorden, bezoeken ze een overvolle gevangenis en maken ze kennis met cocapasta-verslaafden.
Maart 2020

De Bron

4,0 11 x
Zes liefhebbers gaan op zoek naar de bron van hun lijntje coke. Het antwoord hopen ze te vinden bij de cocaboeren, maar dan moeten ze eerst een gevaarlijke reis door de Colombiaanse jungle trotseren.

De Erfenis van Pablo Escobar

3,0 18 x
Zes Nederlandse, recreatieve cocaïnegebruikers reizen naar Colombia om met eigen ogen te zien wat er allemaal bij komt kijken en welke route het pakje coke aflegt, voordat het kan worden gebruikt...
Archief