The Collapse

Laatste aflevering
19:00
The Collapse
12 x

Seizoen 1, Aflevering 8 - De uitzending

Een krappe week voor alles misgaat, weet een groep eco-warriors zich toegang te verschaffen tot een live-uitzending van een populair praatprogramma waar de minister van milieu ook te gast is. Ze hopen op die manier door te dringen met hun boodschap dat het huidige systeem onhoud...

Seizoen 1
25:34

Seizoen 1, Aflevering 7 - Het eiland

9 x
Het is inmiddels 170 dagen later. Sofia Desmarest verdedigt haar zeilboot tegen andere wanhopige mensen die aan boord proberen te klimmen, want ze heeft een doel. Helemaal alleen op haar grote zeiljacht probeert ze een eiland te bereiken waar de superrijken een zelfvoorzienend toevluchtsoord hebben opgezet. Het is alleen n...
19:31

Seizoen 1, Aflevering 6 - Het bejaardentehuis

17 x
Het is 50 dagen na de ineenstorting. Verpleegassistent Marcel zorgt nog altijd voor de ouderen van het verzorgingshuis waar hij werkte, zo goed en zo kwaad als dat gaat met de snel slinkende voorraden. Na een onverwachte gebeurtenis komt hij voor een vreselijk dilemma te staan.
15:55

Seizoen 1, Aflevering 5 - De centrale

7 x
Een kerncentrale staat op het punt te ontploffen. Om een ramp te voorkomen, moet een groep vrijwilligers alles op alles zetten om een dam werkend te krijgen. Een gevaarlijke operatie, maar de levens van alle omwonenden staan op het spel.
20:52

Seizoen 1, Aflevering 4 - De buurtschap

13 x
Een groep vluchtelingen uit de stad komt aan bij een boerderij, maar de bewoners willen eerst overleggen of ze hen kunnen herbergen, omdat hun voorraden snel slinken. Een aantal vluchtelingen vertrouwt het niet en probeert weg te komen met proviand, maar dan loopt de situatie compleet uit de hand.
19:30

Seizoen 1, Aflevering 3 - De luchthaven

17 x
Miljonair Laurent Desmarest heeft een verzekering afgesloten voor crisissituaties. Zodra hij gebeld wordt om te vertrekken, moeten hij en zijn vrouw zo snel mogelijk op het vliegveld zien te komen. In nood blijkt zijn fortuin niets meer waard en hij gooit zelfs een schilderij van Van Gogh in de strijd om maar op tijd te ku...
14:32

Seizoen 1, Aflevering 2 - Het tankstation

15 x
De brandstof raakt op. De eigenaren van een tankstation houden een voorraadje achter. Maar ze blijken het niet voor het zeggen te hebben in deze crisissituatie, waarin mensen wanhopig zijn en alles doen wat nodig is.
19:14

Seizoen 1, Aflevering 1 - De supermarkt

42 x
In de supermarkt raken de voorraden op. Omar doet toch zijn best om klanten te helpen. Dan komt zijn vriendin langs en ze eist dat hij alles laat vallen en met haar mee de stad uit vlucht voor het te laat is. Ook moeten ze zoveel mogelijk voedingsmiddelen mee zien te nemen.
Archief