The Little Drummer Girl

The Little Drummer Girl gemist?

2019

Aflevering 6

4,0 39 x
Charlie ontmoet de raadselachtige Khalil, die haar bij zijn plannen betrekt en haar inzet bij het eindspel. Maar als Charlie haar taak heeft volbracht, blijkt haar rol nog lang niet uitgespeeld.

Aflevering 5

3,0 27 x
Charlie belandt in een trainingskamp voor Palestijnse verzetsstrijders. Ondertussen probeert het team van Kurtz koortsachtig de ansichtkaarten van Rossini te ontcijferen om een aanslag te voorkomen.

Aflevering 4

4,0 39 x
Als Charlie teruggaat naar haar trailer, wacht haar een onaangename verrassing: de andere kant neemt eindelijk contact op. Marty doet een dringend beroep op Gadi om haar bij de groep te houden.

Aflevering 3

4,0 34 x
Charlie moet met een auto vol explosieven naar Salzburg, maar ze heeft steeds meer moeite om feit van fictie te onderscheiden. Kurtz bewerkt Salim om de plannen van de terreurgroep te achterhalen.

Aflevering 2

4,0 51 x
Kurtz ronselt Charlie. Becker en zij zullen moeten doen alsof ze geliefden zijn. De broer van Khalil wordt bewerkt door de antiterreureenheid. Charlie wordt op een levensgevaarlijke missie gestuurd.
Afleveringen 2018

Aflevering 1

4,0 96 x
Na een bomaanslag in Bad Godesberg wordt een klopjacht op de Palestijnse dader geopend. Als de actrice Charlie in Griekenland een man ontmoet, kan ze nog niet vermoeden wat haar te wachten staat.
Archief